Healingpakket

//

Mijn doel voor mijn healingpakket was “zichtbaar zijn”. Ik wist dat dat mijn doel moest zijn, ook al begreep ik niet welke vorm dat zou krijgen. Ik voelde weerstand tegen een beeld dat ik plotseling steeds op een voor mij onnatuurlijke manier naar voren zou moeten stappen. Aan het eind van vorig seizoen bij de terugblik, merkte ik dat het grootste cadeau van het healingpakket was dat ik voor mezelf meer zichtbaar ben geworden. Dat betekent dat ik eerst werk in mijn eigen ruimte kan blijven doen, zodat ik op een natuurlijke manier vanzelfsprekend ook meer zichtbaar word voor anderen. En dat gebeurt ook al in mijn dagelijks leven. Bij de terugblik had ik het gevoel met mijn healingpakket een enorm cadeau gekregen te hebben. Dank daarvoor.
Monique C.
Healingpakket

25 april heb ik mijn 4e healing van mijn healingpakket. Ik verheug me er op. Steeds meer kom ik in mijn eigen flow en op mijn aarde.

Mar A.

Healingpakket

Nogmaals hartelijk dank voor dit healingpakket. Hier kan ik zeker verder mee.

Eddie E.

Healingpakket
Nogmaals dank voor het grote hallo; was fijn, heeft uiteraard veel los gemaakt en de perfecte timing om dit alles alleen rustig te kunnen verwerken.
Carla S.
Healingpakket
Merci mille fois, voor maandag, het opstellen van het healingpakket. L’amour triomphe de tout!
Mieke V.
Healingpakket

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de reading die ik afgelopen vrijdag van jullie heb gekregen en voor het healingpakket.  Ik vind het een heel mooi gebaar naar ons, zeker gezien de enorme hoeveelheid werk die jullie hierdoor hebben. De reading  en healingpakket geeft ons een enorme boost in ons proces. Ik merk in ieder geval dat de reading een enorme impact op me heeft en me veel duidelijkheid geeft over stukken waar ik de vinger maar niet op kon leggen en waar ik dan ook erg blij mee ben.

Anneke V.

Healingpakket

Dank jullie wel! Een heel waardevolle leidraad voor de komende periode. En het voelt alsof ik vandaag mijn eerste healing al heb gehad.

Ciska T.

Healingpakket
Elke dag met stromen eerst even mijn healing pakket lezen is een mooie start van de dag.
Jetske J.
Healingpakket
Ik ben echt helemaal geroerd door de hulp en assistentie! Fantastisch. Ik voel me nu al vernieuwd!
Y.G.
Healingpakket