Flux

trainingen

Trance Medium

Healing //

Voorlopig uitsluitend Online

Instructies om ons virtuele gebouw in te komen.

e healers kijken naar de energie in en rondom het lichaam en brengen energie in beweging waar dat kan. Beweging in energie betekent dat er weer een verandering kan ontstaan. De healing kan ook later een directe - of indirecte uitwerking hebben. Als je vragen hebt en meer informatie wilt ontvangen, dan zou je ook een reading kunnen doen. 

Uitdrukkelijk worden er geen diagnoses gesteld en de healers blijven weg van medische interpretaties. Als er lichamelijke klachten zijn, is onze eerste vraag of je al een dokter gezien hebt hierover. Een healing kan je wellicht wel ondersteunen bij lichamelijke klachten. Boek hieronder je healing.


We restitueren geen geld, maar je kunt wel altijd de healing verzetten naar een andere datum. Dat kun je zelf via de bevestigingsemail of mail hiervoor naar liesbeth@fluxtrainingen.nl.

Praktisch

• Sommige maandag- en vrijdagavonden.

• Uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan hiernaast.

• De healings zijn om 19:00, 19:35 en 20:10.

• Duurt ongeveer 15-25 minuten.

• De healings worden gedaan door studenten die ook een readingopleiding afgerond hebben.

• De healing kost 10 euro en je wordt meteen doorgestuurd om te betalen als je reserveert.

Healing betekent niet dat er iets mis is met je. Healing betekent verandering en vastzittende energie weer tot leven brengen.Een healing krijgen betekent ondersteuning krijgen in iets dat je wilt creëren en/of veranderen. Dat kan en mag van alles zijn. De vraag die gesteld wordt, is in de trant van: waar wil je naar toe, waar ben je mee bezig, waar wil je aandacht voor. Dat mag van alles zijn, van kleine vragen tot grote levensvragen.

Het was een bijzondere mooie zorgvuldige professionele tm healing die ik kreeg van 2 mannen. Ook de ontvangst bij binnenkomst en de nazorg bij vertrek waren prettig. Met recht wat ik zou willen noemen "right place, right time". Ik heb nu weer rust in mijn hoofd en ben weer in verbinding, en gereedschap (in kleurvorm) meegekregen voor de komende dagen.
Henk T.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Healing van ... en anderen was heel fijn ook voelde ik me erg gezien door de informatie die genoemd werd.Dank van MF

MF

Ik heb de healing als heel bijzonder ervaren. Alles wat er gezegd is valt steeds meer op z'n plek. Nu 2 dagen later heb ik regelmatig een aahh moment. En ik geniet iedere keer als ik kom van de enorme rust die ik bij de mensen ervaar die mij een healing geven. Dank jullie wel en tot de volgende keer.

AW

Wim het was een bijzondere en verrijkende healing van ... en .... Het heeft me heel goed gedaan. Dank weer voor het welkom en de goede (na) zorgen! Fijne avond, Hartelijke groet, HT

HT

Ik was verrast over de informatie die ik kreeg en de chakra's waar healing gegeven is. Ik heb hiermee een bevestiging gekregen voor mijn groeiproces van dit moment . Dit kan ik nu ook zelf meer zien en me hiervoor waarderen. Ik voelde me een stuk rustiger na afloop. Heel fijn!
Anja D.

ik kwam met slaapproblemen, mede n.a.v. de situatie met ... Sinds de healing slaap ik veel beter... Ik voel veel beter onderscheid tussen haar en mijn energie, haar lot en mijn lot. De klem op mijn hart is weg, mijn analysator staat niet meer permanent aan. Ik kan zelfs weer lachen. Was gisteren de hele dag opgewekt, afgebakend en zacht bij mijn ouders. Superhealing, heel erg fijn.

Eva M.

Wil je de drie dames, tweede kamer, beneden, danken voor het afstoffen en inkleuren van Mijn benoemde dingen. Het was een tm healing die tot nog de meeste indruk heeft gemaakt.

Gijs H.

Over de healingavond

Wat wordt er van jou verwacht op een TM healingavond? Niets... Als je moet wachten, neem een kop thee of koffie en maak het jezelf makkelijk.

Tijdens een Trance Medium healing (niet te verwarren met Transcendente Meditatie) verhogen de healers hun energie. Ze brengen daarbij meer dan gewoonlijk iets van hun energie buiten hun lichaam. Die verhoogde energie leidt tot een verhoogd bewustzijn van en in het lichaam, en ook buiten het lichaam. Het is van daaruit dat de healing plaatsvindt.

Praktisch gezien zitten er twee, drie of vier mensen tegenover je. Degene die recht tegenover je zit, noemen we de centrumstoel. Hij of zij zal naar je naam vragen en vragen waar je een healing op wilt. Je healingvraag kan alles zijn, ook geen vraag is helemaal toegestaan. De healers kijken dan naar jou en je energiehuishouding en localiseren energie en afspraken die je ontgroeit bent en maken dat schoon.

Tijdens de healing kun je je ogen dicht te houden als je dat prettig vindt. Als je dat niet prettig vindt, doe je dat niet. Als je je ogen dicht houdt, kan het zijn dat je een beetje begint te (dag)dromen. Dat is een natuurlijk onderdeel van de healing. Je energie komt wat losser daar waar het vast zat.

De healers zullen af en toe iets zeggen over wat ze zien of waar ze aan het werk zijn. Je mag daar zeker vragen over stellen. Het is echter niet van belang voor de healing zelf. Die vindt plaats buiten het domein van woorden en de ratio. Je kunt het dus ook laten gebeuren ook al “snap” je niet helemaal wat er gebeurt. Het belangrijkste van de healing is de ervaring en niet de woorden.

In een healing gebeurt meer dan de woorden kunnen aangeven.Het effect van een healing kan zich onmiddellijk uitdrukken, maar vaak zal er in de volgende dagen een na-effect zijn in de vorm van nieuwe gedachten, emoties, ideeën, inzichten, besluiten en/of gevoelens. Soms zal het effect van oude energie die nog naar buiten komt zich even doen gelden. Dat kan zich uitdrukken in vermoeidheid of bijvoorbeeld geïrriteerdheid die aanzet tot verandering, of anderszins een emotionele reactie. Het kan zich ook uitdrukken in anders of nieuw denken. Let wel: dit is heel individueel en hoeft bij jou zeker niet het geval te zijn. In het algemeen geldt wel: doe het rustig aan na een healing. Geef jezelf even tijd en ruimte. Een Trance Medium healing bewerkstelligt verandering. Je dat te realiseren en daar ruimte aan te geven helpt je in je groeiproces.

Er wordt in de Trance Medium healings niet gewerkt met een vast beeld wat of hoe jij zou moeten zijn of worden. Er wordt gekeken naar je unieke individuele pad en energie die je van jouw unieke essentie afhoudt. Wat jij bent, valt niet door iemand anders dan jijzelf te definieren. Jij bent veel grootser en veelomvattender dan je voor jezelf kunt voorstellen, laat staan dat dat door een ander te bepalen of te overzien zou zijn.

Mocht je na of voor de healing extra vragen of opmerkingen hebben, stel ze aan degene die de healings regelt. Communicatie is een goed ding. Je kunt ook Wim e-mailen.