Flux

trainingen

Reading

opleiding

In de Readingopleiding leer je nog veel preciezer en dieper met energie werken. Je wordt technisch vaardiger en kunt daardoor in iedere nieuwe situatie in je leven een antwoord vinden.

Intuïtie wordt veel sterker en een instrument dat je effectief leert gebruiken. Er gaat een deur open met nieuwe- en ook technische informatie over jezelf, de ander en de wereld, ook naar spirituele werelden. Door het doen van readings zul je iedere keer inzichten opdoen en kun je, als je wilt, de nieuwe informatie toepassen in je dagelijkse leven.

Voor sommige mensen is de Readingopleiding een grote schoonmaak, voor de ander een ontdekkingstocht, voor weer een ander zorgt het voor verwondering, in een flow komen of heel worden. Iedereen heeft zo zijn eigen pad erin. Hoe dan ook creëer je ruimte en helderheid en kijk je naar een heleboel nieuwe beelden van de zichtbare- en onzichtbare wereld.

Anderhalf jaar lijkt misschien lang, maar als je ziet waar je aan het begin van de opleiding bent en waar aan het einde, dan is het een super snel leer- en veranderingstraject met verbluffende resultaten.​

Kom eens langs!

voor wie

Minimaal Training 2.
Veel willen en enthousiasme. 
Bereidheid tot een avontuur en willen leren.

praktisch

Na de eerste reeks van 12 lesavonden reserveer je nog meer quality time voor jezelf vanaf dinsdagmiddag 15:30 uur. Je stroomt dan in en geeft daarna een reading. De avond krijg je les of geef je een reading, om en om.

data

Start 28 september
eerste 12 lessen van  
19:00 - 21:30. 
Daarna start je dinsdagen vanaf 15.30 uur. Zie ook de kalender.

prijs

3600 euro d.m.v.
20 maandelijkse termijnen van 180 euro. Bij betaling in één keer 1 maand korting.

lessen

Je begint met 12 lessen in je eigen groep op dinsdagavonden van 19:00-21:30 uur. Deze starten op3 oktober. Aan het einde van deze reeks kun je een hele reading doen. 

Vanaf januari 2024 is er twee maal per maand les op dinsdagavond.

Op 3 juni 2025 studeer je af met een presentatie.

Zie de kalender voor de data van de lessen.

reading

Na de eerste 12 lessen ga je je bekwamen in readings doen. Dit doe je onder begeleiding.

De readingmomenten zijn iedere dinsdagmiddag om 16:00 (15:30 instromen) en dinsdagavond als er geen les is. Ook zijn er af en toe Open Dagen waar je de bezoekers leest.

Vanaf september 2024 doen we ook iedere maand online readings via Zoom. Dat is dan dus vanaf je huis of waar je dan ook verblijft.

Ervaring, ervaring, ervaring. Dat maakt je tot een meester. 75 readings heb je te doen voor je afstuderen.

meer

• Individuele begeleiding vindt plaats in de vorm van readingcoaching, persoonlijke energychecks, wandelgangen en spontane momenten. De leraren, supervisoren en directie zijn altijd aanspreekbaar.

• Vrouwen- en mannenstroom 25 euro i.p.v. 35 euro.

Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw, dit zou een verplicht onderdeel/lessen op scholen moeten zijn, want wat het oplevert is van onschatbare waarde en op alle terreinen inzetbaar.
Jeroen R.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
De Readingopleiding heeft op een bijzondere manier mijn verlangen vervuld en ik heb het als 1 groot avontuur ervaren met heel veel hoogtepunten!! In volle vaart ben ik afgereisd naar stukken van mezelf waar ik niet bewust van was en waar ik ruimte en eigen kleur gecreëerd heb. Flux is voor mij de voeding die de ontwikkeling en het bewust maken van intuïtie en helderheid op een fijne manier mogelijk maakt.
Ingeborg

Wat een fijne start van de opleiding was het gisteravond. Het voelt zo goed en maakt me blij!

Ingeborg T.

Het was ontzettend fijn om weer te beginnen gisteren 😊
Bianca B.

Ik heb zin om je te vertellen dat ik zo lekker op onderzoek uit ben. Het begint geloof ik nu echt te lukken om grip te krijgen op het verbod van mn familie, om helder te zijn, autonoom te zijn en anderen aan te kunnen raken. Afgelopen donderdagavond en nacht had ik m echt te pakken, die brandende sensaties van dat verbod in mn telepathische kanalen los te laten, en vrijdag was het een stuk vrijer! Ik ben echt zo blij met de lessen van afgelopen dinsdag, vrijdag en vanochtend. Het is nu steeds meer dat het ook echt toepasbaar begint te worden, en dat ik niet steeds terug naar nul moet om iets aan dwarszittende emoties te doen. Spannend hoor! Om het energiewerk echt echt te maken. Dit is echt zo wauw allemaal en tegelijkertijd ook zo substantieel...!

D.V.

Het readen gaat heel goed, en ik wil dit verder ontwikkelen. Ik kan dit voor mijzelf goed “plaatsen” in communicatie met anderen in Bijvoorbeeld coach-trajecten, geven van opleidingen en in de communicatie met mijzelf. Ik weet wat ik doe en waarvoor, zou ik maar zeggen.

Marcel S.

Wil je Wim nog even bedanken voor de allerlaatste Reading Opleiding Les van afgelopen dinsdag, een mooie afsluiting!

Maritzka L.