Flux

trainingen

Opstellingen //

Een reis met elkaar

en toch in jezelf

We zijn in de zomer van start gegaan met een nieuwe reeks van systemisch werk. Mensen waren enthousiast en Nadine zal af en toe een opstellingendag organiseren.

Nadine Elzas begeleidt de opstellingen en heeft de basis opleiding systemisch werk behaald en daarna verschillende verdiepende cursussen gevolgd, waaronder een jaar lang de opleiding systemic rituals in Berlijn. Zij heeft de afgelopen 10 jaar door het land opstellingen begeleidt en wil de informatie die ze heeft vergaard in combinatie met het energiewerk verder ontwikkelen en vormgeven.

Maar wat is nu eigenlijk een opstelling? In een opstelling kun je elke vraag inbrengen die je wilt. Er zijn mensen die jouw vraag gaan representeren en daarmee feedback geven over de plek waar ze in staan.

In een opstelling kijk je naar je geschiedenis en naar je plek in je familie van herkomst. Je kijkt ook vooruit naar je situatie nu. Vragen als: welke beïnvloeding is er vanuit je oude plek op je plek nu? Sta je op de plek van een ander. Draag je iets met je mee voor iemand anders? Heb je het gevoel onderdeel uit te maken van de plek waar je bent? Is er het beeld dat je gehoord en gezien wordt?

Over deze vragen en meer kun je inzichten krijgen. Als je hier helderheid over hebt kan er een beweging ontstaan, zodat je meer ruimte kunt innemen in waar je nu bent. Daarna en met de inzichten die je in je opstelling hebt opgedaan, kijk je naar wat wil je eigenlijk creëren vanuit je eigen plek en je eigen stroom?

De beelden van een opstelling werken nog lang door in jezelf. Zo kan dat wat er bewogen is ook geïntegreerd worden in je leven.

Iedereen is welkom die training 1a heeft afgerond. Tijdens een opstellingendag is er tijd en ruimte voor 4 opstellingen. Er kunnen dus maximaal 4 opstellers meedoen, maar als representant ben je altijd welkom. We wisselen de opstellingen af met geleide meditaties en nemen ook ruim de tijd voor energiewerk en pauzes tussen de 4 opstellingen.

Op die manier krijg je de kans om gade te slaan, iets te vernietigen, los te laten, te helen, een stap te zetten. De beelden van een opstelling werken nog lang door in jezelf, maar vaak ook in de kring van mensen om je heen.

Gisteren een hele mooie dag Familie-opstellingen gehad bij Flux Trainingen vakkundig begeleid door Nadine Elzas.

Carla S.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.

voor wie

Open als je Training 1a hebt gedaan.

praktisch

Een hele dag met maximaal drie opstellingen en oefeningen tussendoor.

data

zondag

31 juli

10:15 - 16:00

zondag

28 augustus

10:15 - 16:00

klik voor kalender

prijs

Eigen opstellingen en representant:
95 euro

Alleen representant:
35 euro