Flux

trainingen

Opstellingen //

Een kijkje in je

innerlijke wereld

In januari 2023 starten we een nieuwe reeks opstellingen. Dit keer een reeks van 6 lessen.

Nadine Elzas heeft de afgelopen 10 jaar, naast de basis opleiding systemisch werk, verschillende verdiepende cursussen gevolgd. In Berlijn deed ze Systemic Rituals bij Daan van Kampenhout en nu werkt ze in München met de opstellingen methode van innerlijke delen. Deze is ontwikkeld door de Duitse psycholoog Franz Ruppert.

Met deze manier van werken kijk je in je innerlijke wereld.  Je begint met het formuleren van jouw verlangen. Uit die formulering haal je de voor jou belangrijkste 3 woorden. Deze drie woorden stel je op en deze staan dan, grappig genoeg, onmiddellijk voor 3 verschillende innerlijke delen van jou. Omdat anderen jouw delen representeren, ontstaat er afstand tussen jou en je innerlijke delen, kun je beter waarnemen en krijg je overzicht.  Er komt een nieuwe communicatie en beweging in je innerlijke wereld op gang.

Wat we vaak zien is dat innerlijke delen onder spanning met elkaar kunnen staan en door ze op te stellen krijg je een completer beeld van jouw structuur. Dit is de structuur waar je je bewust of onbewust dagelijks in begeeft. Doordat jij zelf tijdens de opstelling actief met je delen gaat communiceren, kan er iets veranderen binnen deze structuur. Daarbij ontstaat een nieuwe ruimte waarin heling plaatsvindt. Een grotere innerlijke verbinding is wat je na een opstelling kunt ervaren.


Gisteren een hele mooie dag Familie-opstellingen gehad bij Flux Trainingen vakkundig begeleid door Nadine Elzas.

Carla S.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.

voor wie

Open als je Training 1a hebt gedaan.

praktisch

Een avond, een opstelling en oefeningen tussendoor.

data

vrijdag

31 juli

19:00 - 21:30

vrijdag

20 januari, 3, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart

19:00 - 21:30

klik voor kalender

prijs

240 euro