Flux

trainingen

Opstellingen //

Een reis met elkaar

en toch in jezelf

We gaan van start met een nieuwe reeks van systemisch werk. Elke dag zal een andere vorm hebben en de reeks begint op 31 mei met allerlei kleine opstellingen vanuit verschillende vragen. De andere twee dagen worden wat uitgebreidere opstellingen gedaan en je kunt elke vraag inbrengen die je wilt. Doe je de reeks dan ben je verzekerd van een opstelling en uitwerking van je vraag. Maar ook als je representant bent, komt je vraag aan bod. Daarnaast is er ruimte voor oefeningen tussendoor.

Nadine Elzas begeleidt de opstellingen en heeft de basis opleiding systemisch werk behaald en daarna verschillende verdiepende cursussen gevolgd, waaronder een jaar lang de opleiding systemic rituals in Berlijn. Zij heeft de afgelopen 10 jaar door het land opstellingen begeleidt en wil de informatie die ze heeft vergaard in combinatie met het energiewerk verder ontwikkelen en vormgeven.

Maar wat is nu eigenlijk een opstelling? In een opstelling kun je elke vraag inbrengen die je wilt. Er zijn mensen die jouw vraag gaan representeren en daarmee feedback geven over de plek waar ze in staan.
Op die manier krijg je de kans om gade te slaan, iets te vernietigen, los te laten, te helen, een stap te zetten en onmiddellijk ook weer feedback te krijgen van diegenen die jouw vraag respresenteren.
De beelden van een opstelling werken nog lang door in jezelf, maar vaak ook in de kring van mensen om je heen.

Op de eerste dag werken we ook met andere elementen, zoals steentjes, play mobiel, vloer matjes en kleine 1 op 1 opstellingen. In beide gevallen bestaat een opstelling uit 4 stappen:
Je hebt een vraag.
Je stelt je vraag op en krijgt feedback over hoe het op verschillende plekken is.
Je integreert de informatie.
En je kijkt welke stap nu nodig is om door te bewegen.

Je bent welkom om op alle drie de dagen dezelfde vraag op te stellen en daarmee vanuit verschillende kanten te bekijken en te verdiepen. Je kunt ook elke keer een nieuwe vraag voor je zelf inbrengen. Of een van de dagen meedoen.

We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.

voor wie

Open voor iedereen die iets wil met wens, droom, leven.

praktisch

Een hele dag met maximaal vier opstellingen en oefeningen tussendoor. Als je de reeks doet ben je verzekerd van een uitgebreide opstelling.

data

10:00 - 16:30

vrijdag 31 mei

zaterdag 13 juli en

zondag 18 augustus

10:00 - 16:30

10:00 - 16:30

10:00 - 16:30

klik voor kalender

prijs

reeks van 3 dagen
250 euro, korting 35 euro
per dag 95 euro