Flux

trainingen

Opstellingen //

Een reis met elkaar

en toch in jezelf

Een hele dag in the flow van creatie zijn, dat is wat we gaan doen. We beginnen de dag met een meditatie waarbij je je wens, droom, creatie, verder verdiept en verhelderd. En vervolgens stellen we gedurende de dag verschillende creatiecirkels op. Je loopt je eigen creatiecirkel en/of bent op een bepaalde plek van de creatiecirkel en geeft informatie terug aan de opsteller. De fasen van de creatiecirkel zijn: het creatieproces van je droom, het maken van een plan van aanpak, de uitvoering, aankomen bij het uiteindelijke doel... 

In elke fase kijk je of er een natuurlijke flow is of dat je iets hebt te vernietigen om meer flow te krijgen. Meestal is er ergens een fase waar het wat stagneert of waar je een hobbel over moet. Ook als representant kijk je hier naar en maak je schoon waar nodig.

Een creatiecirkel maakt alles heel erg helder en dat werkt vaak lange tijd door. 

Nadine Elzas verzorgt de opstellingen en heeft de basis opleiding systemisch werk behaald en daarna verschillende verdiepende cursussen gevolgd, waaronder een jaar lang de opleiding systemic rituals in Berlijn.

Ondanks dat ik geen opsteller meer kan zijn, toch besloten om zondag te komen. Ik steek er allicht wat van op en mogelijk goed om zelf eens niet centraal te staan ;-)

Jacqueline M.

Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.

voor wie

Open voor iedereen die iets wil met wens, droom, leven.

praktisch

Een hele dag met maximaal vijf opstellingen. Je kunt dus meedoen als opsteller of een eigen opstelling laten doen.

prijs

70 euro