Flux

trainingen

Opstellingen //

Een kijkje in je

innerlijke wereld

In januari 2023 zijn we gestart met een nieuwe reeks opstellingen. Je kunt je steeds inschrijven voor een module van 6 lessen. Dit keer verdeeld over 3 vrijdagen.

In een traditionele opstelling kijk je naar je familie van herkomst. Wat is mijn plek, wordt alles en iedereen erkend, hoor ik er bij en is er een goeie balans tussen geven en nemen.

In een opstelling met innerlijke delen kijk je naar je innerlijke familie. Hebben al mijn delen een juiste plek, klopt de ordening, horen alle delen erbij, kan ik ze erkennen voor wie ze zijn en wat ze doen en klopt de balans nog in geven en nemen.

Je kent allemaal wel de stemmetjes in je hoofd, soms willen ze hetzelfde en soms allemaal wat anders. De ene duwt je een bepaalde kant op, terwijl een ander deel juist wil dat je voorzichtig bent en juist niet beweegt. Zo zijn er delen in vele soorten en maten, net als met mensen. Deze familie vraagt soms veel aandacht en energie.

Een opstelling met delen kan je helderheid geven met wat voor delen je te maken hebt, wat ze voor je betekenen en wat ze voor je doen, of ze nog in het hier en nu bij je passen en welke ruimte ze eigenlijk innemen. Het kan een innerlijk gevoel van ruimte, overzicht en meer innerlijke leiding geven.

In de vorige reeks ervoeren studenten meer verbinding met zich zelf en met een ander, voelde zich ineens heel helder en met meer dankbaarheid over een eigen groei proces.

De opstellingen worden begeleid door Nadine Elzas. Nadine heeft de afgelopen 10 jaar, naast de basis opleiding systemisch werk, verschillende verdiepende cursussen gevolgd. In Berlijn deed ze Systemic Rituals bij Daan van Kampenhout en nu werkt ze in München met de opstellingen methode van innerlijke delen. Deze is ontwikkeld door de Duitse psycholoog Franz Ruppert.

Gisteren een hele mooie dag Familie-opstellingen gehad bij Flux Trainingen vakkundig begeleid door Nadine Elzas.

Carla S.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
We zijn niet up to date met het plaatsen van testimonials.

voor wie

Open als je Training 1a hebt gedaan.

praktisch

Twee opstellingen en oefeningen tussendoor.

data

tijd

31 juli

10:30 - 15:30

vrijdag

19 mei

2 juni

23 juni

*

klik voor kalender

prijs

240 euro