Flux

trainingen

Training 1a //

eigen

energie

intuïtieve ontwikkeling

Na de Basics kun je in Training 1a je intuïtie verder verdiepen en je basischakra's gaan onderzoeken. Misschien heb je er wel eens een plaatje van gezien, getekend als zeven energiepunten in je lichaam. Elk energiepunt draagt een eigen informatie en in deze training bekijk je de drie basischakra's. Door middel van visualisaties onderzoek je met welke beelden het chakra is gevuld. Is het gevuld met eigen informatie of afgestemd op informatie van buiten? Informatie van buiten gaat dan bijvoorbeeld over overtuigingen van anderen die je hebt overgenomen of culturele ideeën die bepalend zijn geworden. Maar ook de effecten van nieuwsbeelden of beelden op social media die van invloed zijn.

Je bepaalt uiteindelijk zelf welke informatie nog dienend voor je is, je maakt schoon waar nodig en je laat uiteindelijk weer een nieuwe energie in het chakra stromen. Er ontstaat meer ruimte voor jij als spirit in een lichaam. En dat betekent eigenlijk gewoon lekkerder in je lichaam kunnen zijn.

De chakra's

Het eerste chakra is de basis van alles en gaat over de overleving van het lichaam. Het lichaam weet instinctmatig vaak heel goed wat het moet doen om voort te blijven bestaan. Eten, een veilige plek om te wonen, geld om te leven, samen zijn met mensen waar je je prettig bij voelt. Wat is jouw informatie in dat chakra? En hoe kun je je dieper verbonden voelen met je lichaam?

Het tweede chakra gaat over de basis emoties: bang, boos, blij en bedroefd. Je ziet vaak dat bepaalde emoties meer gevoeld mogen worden dan andere. Dat is het effect van opvoeding, omgeving en cultuur. Mag jij alles voelen?
Naast jouw eigen emoties, kun je ook emoties van anderen oppikken. Dit geeft soms verwarring, want wat is van jou en wat is van die ander? Dat wat jij van nature allemaal aanvoelt, noemen we heldervoelendheid. Hoe vaak is je heldervoelendheid aanwezig?

Het derde chakra draagt informatie over de verdeling van energie. Het verdelen van energie gaat vaak onbewust. Daardoor kun je bijvoorbeeld aan het einde van de dag het gevoel hebben dat je helemaal leeggelopen bent. Een vraag die je dan zou kunnen stellen is, stop ik energie in dingen die me voeden? Of stop ik energie in hoe iets hoort en wat een ander van me vraagt? Door wie wordt mijn derde chakra eigenlijk aangestuurd?

Het is heel rijk om naar je chakra's te gaan kijken en ook iets te doen met die informatie. Het bouwen aan je basis is wat je in deze training doet.

Er is ook een mogelijkheid om de training online te volgen, in een groep of individueel. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Je leert

• je intuitie te verdiepen
• energie te laten stromen
• je basischakra's te ontdekken
• bewuster welke beelden dienend zijn en welke niet meer
• nog specifieker oude energie los te laten en nieuwe energie toe te laten
• meer over jezelf, wie je eigenlijk nog meer bent
• helderder te worden
• meer in je lichaam te zakken
• grotere, schonere leefruimte met nog meer licht en lucht in je leven

als...

..je nieuwsgierig bent, verder wilt groeien, je intuïtie nog meer wilt ontwikkelen en daar meer op wilt vertrouwen, zelfverzekerder en met meer zelfwaardering in het leven wilt staan, makkelijker keuzes wilt maken, helderder en neutraler wilt reageren, helderder contact wilt hebben met je gevoel... Kortom, als je meer uit jezelf en het leven wilt halen.

Ik luister beter naar mijzelf en mijn intuitie. En kan beter onderscheiden wat mijn energie is of dat van iemand anders. Heel erg bedankt voor alle mooie energie.
Sabine E.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Het belangrijste wat ik heb geleerd is wat chakra's voor je doen. Energie voelen van mij en een ander. En opruimen van oude energie die niet van jezelf is.
Pamela
De avonden zijn heel bijzonder, maar ik neem alleen onvoldoende tijd om het in het dagelijkse leven toe te passen. Ik wil daar zelf bewuster mee omgaan. Verder was het opmerkelijk hoeveel invloed energie van anderen op je kan hebben.
Emmar
9 avonden tijd voor jezelf, heerlijk! En wat ik verder heb geleerd is dat je beelden kunt dragen die je beïnvloeden en veel onrust kunnen teweeg brengen. Maar vooral ook hoe je ze kan 'wegwerken'.
Jolanda
Bedankt voor de mooie en inspirerende cursus. Ik kan meer aanwezig zijn in mijn eigen energie.
Nadine
Ik weet nu hoe ik bij mezelf kan terugkomen. En ik ben bewuster van de energieën bij mezelf van anderen. Ik ben erg tevreden met de cursus!
Linda
Ik kan veel beter registreren wat er met mijn en andermans energie gebeurt. Dank, ik wil graag meer!
Piet V.

voor wie

Voor iedereen die wil leren werken met energie.

praktisch

6 wekelijkse lessen
van 2,5 uur.

We werken in kleine groepen van maximaal 12 personen.

data

woensdag

19:00 - 21:00

Online

1 november
8 november
15 november
22 november
29 november
6 december

zondag

10:30 - 13:00

Utrecht

17, 24, 31 maart
7, 14, 21 april

klik voor kalender

prijs

240 euro