Flux

trainingen

Training 1a //

eigen

energie

eigen energie

Alles begint bij het ontwikkelen van je intuïtie, zodat je die bewuster kan inzetten. In het dagelijkse leven pik je intuïtief veel van anderen op. We communiceren op allerlei manieren met elkaar, dat is leuk en we leren ervan. Maar door het uitwisselen van informatie en energie neem je ook energie mee van een ander. Daardoor kun je bijvoorbeeld moe worden, overprikkeld raken of het overzicht verliezen. Zolang je veel energie van een ander in jouw ruimte hebt, is het lastiger om eigen keuzes te maken en je leven te leiden zoals je dat wenst.

Verandering

In Training 1a leer je een meditatieve plek in jezelf te vinden, van waaruit je helder kunt waarnemen. Daardoor kun je rustig kijken naar alle informatie en energie om je heen. Door middel van visualisaties en oefeningen word je bewust van jouw energie en die van een ander. Daardoor kun je makkelijker een onderscheid maken. Ook leer je technieken om oude energie los te laten en nieuwe energie toe te laten. Je vitaliteit, zelfvertrouwen en zelfwaardering nemen toe. Een verandering kan beginnen...

Je leert

• mediteren en visualiseren
• gronden, een veilige plek op aarde
• openen en toepassen van je intuïtie
• onderscheid tussen jouw energie en die van een ander
• bewuster waar en wat je energie is
• meer rust en balans
• grotere, schonere leefruimte met nog meer licht en lucht in je leven

als...

..je nieuwsgierig bent, verder wilt groeien, je intuïtie wilt ontwikkelen, zelfverzekerder in het leven wilt staan, makkelijker keuzes wilt maken, helderder wilt communiceren, neutraler wilt reageren... Kortom, als je meer uit jezelf en het leven wilt halen.

Ik luister beter naar mijzelf en mijn intuitie. En kan beter onderscheiden wat mijn energie is of dat van iemand anders. Heel erg bedankt voor alle mooie energie.
Sabine E.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Het belangrijste wat ik heb geleerd is wat chakra's voor je doen. Energie voelen van mij en een ander. En opruimen van oude energie die niet van jezelf is.
Pamela
Bedankt voor de mooie en inspirerende cursus. Ik kan meer aanwezig zijn in mijn eigen energie.
Nadine
De avonden zijn heel bijzonder, maar ik neem alleen onvoldoende tijd om het in het dagelijkse leven toe te passen. Ik wil daar zelf bewuster mee omgaan. Verder was het opmerkelijk hoeveel invloed energie van anderen op je kan hebben.
Emmar
9 avonden tijd voor jezelf, heerlijk! En wat ik verder heb geleerd is dat je beelden kunt dragen die je beïnvloeden en veel onrust kunnen teweeg brengen. Maar vooral ook hoe je ze kan 'wegwerken'.
Jolanda
Ik weet nu hoe ik bij mezelf kan terugkomen. En ik ben bewuster van de energieën bij mezelf van anderen. Ik ben erg tevreden met de cursus!
Linda
Ik kan veel beter registreren wat er met mijn en andermans energie gebeurt. Dank, ik wil graag meer!
Piet V.

voor wie

Voor iedereen die wil leren werken met energie.

praktisch

9 wekelijkse lessen
van 2,5 uur.

We werken in kleine groepen van maximaal 12 personen.

data

zondag

10:30-13:00

10 oktober tot en met 19 december

(17 en 24 oktober vakantie)

klik voor kalender

prijs

325 euro


299 euro
tot en met 3 oktober met code: spannend