Flux

trainingen

Stap 1 //

eigen

energie

de basics

Alles begint bij het ontwikkelen van je intuïtie, zodat je die bewuster kan inzetten. In het dagelijkse leven pik je intuïtief veel van andere mensen en van de wereld op. We communiceren op allerlei manieren met elkaar, dat is leuk en we leren ervan. Door het uitwisselen van informatie en energie neem je ook energie mee van een ander. Daardoor kun je bijvoorbeeld moe worden, overprikkeld raken of het overzicht verliezen. Zolang je veel energie van een ander in jouw ruimte hebt, is het lastiger om eigen keuzes te maken en je leven te leiden zoals je dat wenst.

Verandering

In de Basics leer je alle technieken die je nodig hebt voor de rest van de trainingen en opleidingen bij Flux. En zeker ook voor je dagelijkse leven. Daarnaast kun je in vier lessen kijken of energiewerk iets voor je is.
In de eerste les leer je je lichaam een gronding te geven. Dat geeft al vaak rust en je kunt energie die je oppikt gedurende de dag weer loslaten via je gronding. Ook het ontdekken van de ruimte om je heen, je aura, zorgt voor meer helderheid. Want hoeveel ruimte heb je eigenlijk voor jezelf en is je ruimte gevuld met je eigen energie of dat van anderen?
Het helder waarnemen daarvan is een belangrijk onderdeel van de Basics. We houden bij Flux namelijk van de waarom vraag. Waarom pik ik zoveel energie op van anderen, waarom pik ik eigenlijk die energie op? Waarom trigger ik op die persoon en waarom loop ik leeg op mijn werk? 
Met het vinden van een meditatieve plek in jezelf, kun je rustig gaan kijken naar alle informatie en energie om je heen. Door middel van visualisaties en oefeningen kun je makkelijker een onderscheid maken tussen jou en een ander en leer je de eerste stappen van 'het werken met energie'.
Daarnaast krijg je informatie over wat voor een effect herinneringen hebben in je ruimte. Je past verschillende technieken toe om oude energie los te laten. Er komt ruimte voor nieuwe energie, je vitaliteit, vertrouwen en zelfwaardering nemen toe. Een verandering kan beginnen...

Er is ook een mogelijkheid om de training online te volgen, in een groep of individueel. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Je leert

• mediteren en visualiseren
• gronden, een veilige plek op aarde
• openen en toepassen van je intuïtie
• onderscheid tussen jouw energie en die van een ander
• bewuster waar en wat je energie is
• bewuster wat je eigen ruimte eigenlijk is
• je ruimte kunnen schoonmaken en helder houden
• de informatie over een beladen beeld en een neutraal beeld
• lading van een beladen beeld kunnen schoonmaken
• een grotere, schonere leefruimte met nog meer licht en lucht in je leven

als...

..je nieuwsgierig bent, verder wilt groeien, je intuïtie wilt ontwikkelen en daar meer op wilt vertrouwen, helderder en neutraler wilt reageren, helderder contact wilt hebben met je gevoel... Kortom, als je technieken wilt leren om meer uit jezelf en het leven te halen.

Ik luister beter naar mijzelf en mijn intuitie. En kan beter onderscheiden wat mijn energie is of dat van iemand anders. Heel erg bedankt voor alle mooie energie.
Sabine E.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Het belangrijste wat ik heb geleerd is wat chakra's voor je doen. Energie voelen van mij en een ander. En opruimen van oude energie die niet van jezelf is.
Pamela
De avonden zijn heel bijzonder, maar ik neem alleen onvoldoende tijd om het in het dagelijkse leven toe te passen. Ik wil daar zelf bewuster mee omgaan. Verder was het opmerkelijk hoeveel invloed energie van anderen op je kan hebben.
Emmar
9 avonden tijd voor jezelf, heerlijk! En wat ik verder heb geleerd is dat je beelden kunt dragen die je beïnvloeden en veel onrust kunnen teweeg brengen. Maar vooral ook hoe je ze kan 'wegwerken'.
Jolanda
Bedankt voor de mooie en inspirerende cursus. Ik kan meer aanwezig zijn in mijn eigen energie.
Nadine
Ik weet nu hoe ik bij mezelf kan terugkomen. En ik ben bewuster van de energieën bij mezelf van anderen. Ik ben erg tevreden met de cursus!
Linda
Ik kan veel beter registreren wat er met mijn en andermans energie gebeurt. Dank, ik wil graag meer!
Piet V.

voor wie

Voor iedereen die wil leren werken met energie.

praktisch

4 wekelijkse lessen.

We werken in kleine groepen van maximaal 12 personen.

data

Nog niet gepland, binnenkort meer.

klik voor kalender

prijs

150 euro