Flux

trainingen

Training 3 //

healing

Healing, energie in beweging brengen, een stukje heler worden, grenzen verhelderen en bewuster worden van de signalen van je lichaam. Dat gebeurt in T3.

In ons dagelijkse leven geven we elkaar vaak onbewust healings. Dat kan bijvoorbeeld een goed gesprek zijn of een luisterend oor bieden. Maar je kunt ook healen door jezelf bijvoorbeeld weg te cijferen of de kar te trekken, zodat die ander niet in pijn komt of geen last heeft.

Je leert healings aan een ander te geven. Daarmee heal je ook jezelf. Dat is het mooie aan healings doen. Je werkt met je unieke healingenergie en wordt zekerder om die te gebruiken. Je kijkt naar onderwerpen als geven en ontvangen, verbinding maken met jezelf en een ander, het oppikken van energie en healingafspraken. Een mooie cursus na T2 of een bijzondere aanvulling tijdens het volgen van de Readingopleiding.

Nogmaals bedankt voor de fijne cursus. Ik heb er erg van genoten. Zoals ik al zei/schreef, geeft het veel zelfvertrouwen en verdieping. De innerlijke beweging doet mij erg goed. Een groot compliment voor jou en Flux. De vertrouwde, goede en humoristische (!) sfeer maken het tot een complete leerervaring.
Anke P.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Meer acceptatie van mezelf.
Henri
Healen is ook kijken en vanuit hoog perspectief werken.
Debby
Ik heb geleerd dat ik eigenaar ben van het healen en het bewust kan inzetten, maar er ook voor kan kiezen om dat niet te doen.
Nienke
Leren communiceren/verbinden met mensen om mij heen.
Matthijs
Bewust healen.
Ellen
Dat ik de beelden niet verbeeld/inbeeld maar kan vertrouwen.
anoniem

voor wie

Na Training 2.

praktisch

8 lessen
1 dag van 10:30 - 16:00,
7 lessen van 10:30 - 14:00

data

Er is op dit moment nog geen cursus gepland.

klik voor kalender

prijs

430 euro