Flux

trainingen

Hands-On //

e healers kijken naar de energie in en rondom het lichaam en brengen energie in beweging waar dat kan. Beweging in energie betekent dat er weer een verandering kan ontstaan. Na de healing zullen de healers kort wat teruggeven aan je. Maar het gaat uiteindelijk meer om wat je zelf hebt ervaren dan de informatie van de healers. De healing kan ook later of op een indirecte manier een uitwerking hebben. Als je vragen hebt en meer informatie wilt ontvangen, dan zou je ook naar een reading kunnen doen. Uitdrukkelijk worden er geen diagnoses gesteld en de healers blijven weg van medische interpretaties. Als er lichamelijke klachten zijn, is onze eerste vraag of je al een dokter gezien hebt hierover. Een healing kan je wellicht wel ondersteunen bij lichamelijke klachten.

Bij een Hands On Healing lig je op een massagetafel. Je wordt echter niet gemasseerd. Je wordt wel aangeraakt door één of twee healers. Dat doen ze bewust met aandacht. Door met bewustzijn lichaam aan te raken, raken zij ook jou als spirit aan, wordt energie in beweging gebracht en kan er verandering optreden. De healing duurt ongeveer een half uur.

DATA HOH-healings 2023

zondag 29 januari

zondag 26 februari

zondag 26 maart

zondag 23 april

zondag 28 mei

zondag 28 mei

zondag 25 juni

zondag 25 juni

Kosten
25 euro. Annuleren uiterlijk 3 dagen van te voren.

LET OP: de healings op 25 juni vinden plaats in Almere! Bij mooi weer doen we ze wellicht buiten in het beschutte groen. Bijzonder dus!

Healing betekent niet dat er iets mis is met je. Healing betekent verandering en vastzittende energie weer tot leven brengen.Een healing krijgen betekent ondersteuning krijgen in iets dat je wilt creëren en/of veranderen. Dat kan en mag van alles zijn. De vraag die gesteld wordt, is in de trant van: waar wil je naar toe, waar ben je mee bezig, waar wil je aandacht voor. Dat mag van alles zijn, van kleine vragen tot grote levensvragen.

Het voelde als een warm bad, een cocon van stromende liefdevolle energie alsof ik op handen gedragen werd. De informatie na afloop was ook treffend. Heel prettig!
Ingeborg T.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Ik ervaar nu meer ruimte voor mezelf, waardoor ik anders kan beleven en plannen!Het lijkt dat ik door meer contact in mezelf, beter contact heb met mijn omgeving en andere mensen. Ik raak meer thuis, en kan hier vanuit verder! Tophealers, bedankt!

J.H.

Het was fijn en heeft een lange doorwerking. Ook mooi om een concrete hulpvraag te kunnen stellen.
Martin S.

Ik had een hele fijne ervaring tijdens de hands-on healing. Alsof er meerdere handen tegelijkertijd bezig waren, terwijl ik wist dat er maar een dame (in lichaam) aanwezig was.   Verder ging ik met de verwachting van de vorige hands on healing naar deze healing, maar deze healing was verrassend anders. Dus ook hier weer een nieuwe kijk op de hands on healing(en).   Al bij al zo prettig dat ik weer ingeschreven heb voor de healing in december J

Xandra K.

Ik vond de hands on healing erg prettig, door 1 persoon behandeld, maar vond het verbazend dat het leek of ze meerdere handen had. Kom zeker nog een keer!
Regina E.

Ik heb meteen resultaten gezien van de sessie vandaag. Ik kwam thuis en ging voor het computer zitten en had meteen inzicht/overzicht in mijn werk. Dus dank aan jullie allen.

S. A.

Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik blij ben met jullie lessen. Hands on healing en  Vrouwenstroom het brengt mij groei en geluk! Verder voel ik me ook gezien door jullie,hoera en dank! Tot vrijdagavond,

Mar A.