Flux

trainingen

Open Dag

Op de open dagen kun je kennis te maken, iets van de sfeer proeven en een beetje ervaren hoe we werken. Iedereen is welkom, zowel kinderen als volwassenen. Ook (ex-) Flux studenten zijn van harte uitgenodigd.

Graag opgeven via de button, maar je kunt ook altijd last minute binnenlopen zonder bericht.

Kun je niet op deze datum, dan is een Trance Medium healing, Hands On healing of een reading misschien een leuke kennismaking.

Dit zijn allemaal laagdrempelige activiteiten waar je welkom bent, met of zonder vraag. Als je mailt dat je een reading wilt om kennis te maken, geven we je die gratis, anders is het 15 euro.

Corona regelingen:
De overheid heeft het volgende  verordonneerd:
Instellingen die niet-overheidserkend onderwijs aanbieden zoals trainingen en educatieve activiteiten, mogen geen fysiek onderwijs organiseren in publieke plaatsen. Het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is wel toegestaan met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter. Zie: Link

De ruimte waar de zaterdagochtend cursus Training 1a plaats vindt, is in ons eigen gebouw op de eerste verdieping. Deze ruimte is ongeveer 300 m2 groot en wordt continue geventileerd.

Open les

ONLINE:
woensdagavond 21 april
19:30-21:00

IN HET GEBOUW:
zaterdagochtend 24 april
10:30-12:00