Flux

trainingen

Flux

een bijzondere plek

zinvol

Flux is een plek waar mensen samen komen om zichzelf weer te vinden en verder te ontwikkelen. We noemen Flux een spiritueel centrum. Spiritueel, omdat we een mens zien als meer dan een lichaam dat gestuurd wordt door overleving en fysieke behoeftes. Aan het eind van de rit wil je waarschijnlijk  het gevoel hebben dat je een vervuld en zinnig leven hebt geleid, op een of andere manier iets hebt bijgedragen en meer inzichten vergaard hebt en wijzer bent geworden. Spiritueel betekent ook jouw eigen pad lopen. Een pad dat misschien samen loopt met andere paden en misschien (soms) wel afwijkt van gewoonlijke paden.

vrijhaven

Er is erg veel druk om "meer en meer". We weten eigenlijk maar al te goed dat het zo niet werkt. Maar hoe dan wel? Hoe dan wel je leven zinnig en vervuld te maken? We leven in een heel rumoerige tijd met veel beelden die angst aanjagen en veel beelden die ons vertellen wat te zijn, te doen en te verlangen. 

Flux is een plek waar mensen samen komen uit het rumoer van de dag om zichzelf weer te vinden en vanuit zichzelf te vervullen. Een veilige haven waar je bijlaadt als dat nodig is, waar je je schip herstelt als dat nodig is, waar je als kapitein uitrust als dat nodig is, waar je plannen maakt voor een volgende reis als je die wilt maken. Het is zowel een plek van rust en herstel als van veel dynamiek en ontwikkeling.

vaardigheden

Een grote plek is "educatie" met uiteenlopende nivo's van informatie. Als je wilt instappen, is er een eerste cursus Training 1a gericht op de ordening en bewustwording van jouw basis, en leer je de belangrijkste (spirituele) vaardigheden. Een vervolg daarop in Training 1b gaat over de meer spirituele elementen in je dagelijkse leven. Spirituele vaardigheden zijn bijvoorbeeld: intuïtie, voorstellings vermogen, visie, helder zien, helder weten, beelden creëren. Maar de educatie gaat veel verder. Voor de hardcore spiritueel wetenschappelijke onderzoeker en fijnslijper is er bijvoorbeeld de Readingopleiding en het Trance-Medium Programma.

helder zien

Een belangrijke plek is "reading". Door het doen van een reading, leren studenten om energie en beelden bij zichzelf en anderen te zien en neutraal te interpreteren. We noemen dat "lezen". De Readingopleiding is een opleiding die je één keer in je leven doet en je leven fundamenteel verandert. Ten goede uiteraard, gegarandeerd.

jouw wereld

Alle programma's en cursussen hebben tot doel om meer bij jezelf te komen, meer bewustzijn over jezelf -ook buiten je persoonlijkheid en/of eventuele littekens- te vergaren. En vaardiger te worden in relatie tot je wereld in de breedste zin van het woord: de aarde, anderen, je creator. Dat maakt je een rijker mens. Rijker in de zin van capabeler, helderder, vervulder. Je weet beter wat echt wenselijk is, wat echt bijdraagt aan de vervulling van je pad en ook wat niet. Naarmate je beter weet en ervaart wat constructief is en wat niet, komen de veranderingen en de keuzes uit je diepere wens en verlangens voort en niet omdat iemand anders het voor je invult. En dat is niet alleen goed voor jezelf. Door zelf helderder te worden, kun je en zul je ook helderder en beter omgaan met de rest van je wereld. Want het is jouw wereld die van het grootste belang is. Daar vind je je uitdagingen en kansen. Alles wat je doet binnen Flux, dient op een of andere manier ten goede bij te dragen aan jouw wereld.​

open blik

De Flux haven is ook een belangrijke plek voor mensen die willen bijkomen van het rumoer. Dat rumoer kan van de dagelijkse dag zijn of een last die al veel langer meegedragen wordt. Daartoe zijn er allerlei gratis "healing" momenten. Ook reading kan helpen om je weer helderder te maken over je pad en in die zin kan een reading ook helend zijn. We zijn daar niet commercieel in, willen we ook niet. We verwachten ook niet dat je een cursus gaat doen of iets moet bijdragen. Flux is een spiritueel centrum en healing is een van onze bijdrages aan het grotere geheel. Onze beloning is als we zien dat het je goed doet. En dat geldt ook voor de cursisten. Het enige dat misschien verwacht wordt als je komt voor een reading of healing, is dat je je rekenschap geeft van de plek en probeert een open blik te hebben voor wat er gaande is.

met elkaar

Flux is een plek die met elkaar gedragen en gebouwd wordt. Veel mensen die ons gebouw voor de eerste keer binnenlopen, ervaren een andere energie, ervaren lichtheid, ruimte en rust en toch ook dynamiek en voelen aan dat het een bijzondere ruimte is. De Flux staf heeft veel informatie over energiewerk en passen dat toe. De toon in alle cursussen is licht, humorvol en open, ook dat maakt de energie in het gebouw wat het is. Maar het komt ook omdat de studenten vanaf het allereerste begin aan het leren zijn wat bewustzijn is, wat het is om bij zichzelf te zijn, wat ruimte nou eigenlijk is, wat een zingevend spiritueel leven nou echt is. Dat te ervaren en ook ervaren dat je dat zelf kunt creëren en bouwen, is wat Flux brengt en bijdraagt in de wereld.

Kom eens langs!