Flux

trainingen

Hands 

On

Healing

Healing betekent niet dat er iets mis is. Healing betekent verandering. Healing betekent ook tot leven brengen. Een healing geven, betekent iemand ondersteunen in een veranderingsproces. Een healing krijgen, betekent ondersteuning krijgen in iets dat je wilt creëeren en/of veranderen. Dat kan en mag van alles zijn.

Bij een Hands On Healing ligt diegene die de healing krijgt op een massagetafel. De healer kijkt naar energie en raakt aan waar energie in beweging gebracht kan worden. Het is geen massage, het blijft energetisch werk. Dat betekent dan ook dat je zowel met het lichaam als het astrale lichaam werkt. In het programma wordt veel geoefend op elkaar en met healees van buiten.

voor wie

Afgestudeerde readers.

praktisch

Eén keer in de maand een  zondag van 10:30-15:00
(kan wat uitlopen)

data

Zondagen

2023

29 januari

26 februari

26 maart

23 april

28 mei

25 juni

klik voor kalender

prijs

599

aanraken en

aangeraakt

worden

De hoh vond ik een hele prettige ervaring waarin ik me letterlijk en figuurlijk zeer (aan)geraakt voelde. Er was een moment dat het leek of ik wakker werd in een soort nieuwe ruimte en het voelde alsof ik op een nieuwe plek geboren werd. Het gevoel was: oh, maar hier vind ik het wel leuk! Dat had vast te maken met de healing op: ik ben niet mijn genetische afkomst.
Jonne T.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Het was zaterdag echt weer een feest om mee te doen!
Petra V.

Tot morgen, kijk er naar uit.

Carla S.

Wat een proces en wat ben ik dankbaar met Flux. Zo mooi hoe dit zich ontvouwen heeft in mijn leven. Ik verheug me op zaterdag.

Jetske J.

Dank je wel voor je verhelderende reflectie naar mij afgelopen zaterdag.  Het heeft veel bij mij in beweging gezet en ik heb er veel naar gekeken. De zuiverheid in energie die jij daar neerzet is mooi.

Olga P.

Dank je wel voor je mail  en je lieve aanbod. Ik ga het doen!

Will P.

Ik vond het zaterdag een mooie en bijzondere les.

Anneke V.