Flux

trainingen

Training 1b //

intuitieve ontwikkeling

eigen

energie

In Training 1a leer je om dichter bij je lichaam te komen en je basis te versterken. In Training 1b ontdek en verhelder je wat je spirituele energie is en dat zonder te zweven. Heb je een beetje spirit? Of ben je spirit? Wist je dat je spirit bent en een lichaam hebt?

Intuitie

Je intuïtie wordt in deze cursus nog meer aangesproken, benut en ontwikkeld. Je eigen energie, je wereld en je praktische dagelijkse leven blijven daarbij centraal staan. In 1b komen geloof, leiderschap, visie, helderziendheid, communicatie, innerlijke stem, verbinding en gevoel voor jezelf en anderen aan bod. Daarnaast wordt je arsenaal aan spiritueel gereedschap uitgebreid en leer je nieuwe meditatietechnieken. En dat is onder andere... We zien dat studenten bewuster worden van zichzelf en hun omgeving en daardoor vaak nieuwe stappen zetten op het gebied van wonen, werken, relatie en gezondheid.

Dit was zeer de moeite waard. Kan mezelf verzamelen, bij mezelf blijven in aanwezigheid van anderen en bij mijn lijf blijven. Het smaakt naar meer!
Piet
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen en in 'processen'.
Anita
Bevestiging van mijn pad, voelde goed, fijn contact met Supreme Being.
Boudewien
Bewustwording, en dat is het begin..;)
Maarten
Heb meer autonomie en ben er bewuster van. Ben daardoor helderder en kan nieuwe stappen zetten en een richting bepalen.
Susanne
Bewustwording.
Ellen
De cursus was rijkelijk gevuld. En het meest bijzondere vond ik de ontdekking met mijn verbinding met Supreme Being. En vertrouwen op mijn helder zien.
Marieke

voor wie

Als je Training 1a gevolgd hebt.

praktisch

8 wekelijkse online of fysieke lessen.

We werken online in kleine groepen van maximaal 8 mensen.​

data

woensdag in gebouw

19:00 - 21:30

11 jan - 8 maart

(1 maart geen les)

prijs

315 euro

klik voor kalender