Flux

trainingen

Training 1b //

intuïtieve ontwikkeling

eigen

energie

In Training 1a leer je om dichter bij je lichaam te komen en je basis te versterken. In Training 1b ontdek en verhelder je wat je spirituele energie is en dat zonder te zweven. Heb je een beetje spirit? Of ben je spirit? Wist je dat je spirit bent en een lichaam hebt?

Intuitie

Je intuïtie wordt in deze cursus nog meer aangesproken, benut en ontwikkeld. Je eigen energie, je wereld en je praktische dagelijkse leven blijven daarbij centraal staan. In 1b komen geloof, leiderschap, visie, helderziendheid, communicatie, innerlijke stem, verbinding en gevoel voor jezelf en anderen aan bod. Daarnaast wordt je arsenaal aan spiritueel gereedschap uitgebreid en leer je nieuwe meditatietechnieken. En dat is onder andere... We zien dat studenten bewuster worden van zichzelf en hun omgeving en daardoor vaak nieuwe stappen zetten op het gebied van wonen, werken, relatie en gezondheid.


Chakra's in het kort
Het vierde chakra gaat over de verbinding met jezelf en de ander. En je vindt er informatie over alle identiteiten die je hebben gevormd in dit leven.

In het vijfde chakra vind je je innerlijke stem en het is het chakra van waaruit je expressie geeft.

Het zesde chakra gaat over helder zien, helder waarnemen en een breed zicht kunnen hebben op....

Het zevende chakra is het chakra van waaruit je energie in de wereld kunt zetten. Gaat dus over autonomie, leiderschap en de verbinding met de niet fysieke wereld.

Dit was zeer de moeite waard. Kan mezelf verzamelen, bij mezelf blijven in aanwezigheid van anderen en bij mijn lijf blijven. Het smaakt naar meer!
Piet
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Bewustwording, en dat is het begin..;)
Maarten
Bewustwording.
Ellen
Bevestiging van mijn pad, voelde goed, fijn contact met Supreme Being.
Boudewien
Energie van mezelf terug gehaald die ik ergens verloren was. Dank!
Jeanette
Heb meer autonomie en ben er bewuster van. Ben daardoor helderder en kan nieuwe stappen zetten en een richting bepalen.
Susanne
De cursus was rijkelijk gevuld. En het meest bijzondere vond ik de ontdekking met mijn verbinding met Supreme Being. En vertrouwen op mijn helder zien.
Marieke

voor wie

Als je Training 1a gevolgd hebt.

praktisch

8 wekelijkse online of fysieke lessen.

We werken online in kleine groepen van maximaal 8 mensen.​

data

Nog niet gepland, binnenkort meer.

klik voor kalender

prijs

315 euro