Training 1a

//

Het belangrijste wat ik heb geleerd is wat chakra's voor je doen. Energie voelen van mij en een ander. En opruimen van oude energie die niet van jezelf is.
Pamela
Training 1a
De avonden zijn heel bijzonder, maar ik neem alleen onvoldoende tijd om het in het dagelijkse leven toe te passen. Ik wil daar zelf bewuster mee omgaan. Verder was het opmerkelijk hoeveel invloed energie van anderen op je kan hebben.
Emmar
Training 1a
9 avonden tijd voor jezelf, heerlijk! En wat ik verder heb geleerd is dat je beelden kunt dragen die je beïnvloeden en veel onrust kunnen teweeg brengen. Maar vooral ook hoe je ze kan 'wegwerken'.
Jolanda
Training 1a
Bedankt voor de mooie en inspirerende cursus. Ik kan meer aanwezig zijn in mijn eigen energie.
Nadine
Training 1a
Ik weet nu hoe ik bij mezelf kan terugkomen. En ik ben bewuster van de energieën bij mezelf van anderen. Ik ben erg tevreden met de cursus!
Linda
Training 1a
Ik kan veel beter registreren wat er met mijn en andermans energie gebeurt. Dank, ik wil graag meer!
Piet V.
Training 1a
Ik heb geleerd om neutraler te observeren en beter naar mezelf en anderen te kijken.
Maarten C.
Training 1a
Ik luister beter naar mijzelf en mijn intuitie. En kan beter onderscheiden wat mijn energie is of dat van iemand anders. Heel erg bedankt voor alle mooie energie.
Sabine E.
Training 1a
Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is het vinden van het centrum van mijn hoofd. Dank! Erg genoten, nog lang niet uitgeleerd, zin in een vervolg.
Boudewien N.
Training 1a

Je kunt mensen uit je ruimte zetten! Wat een winst!

Jeanette

Training 1a
Je kunt mensen en plaatjes uit je aura zetten! Wat een winst!
Jeanette
Training 1a
Hetgeen wat de cursus omschrijft: 'intuïtieve ontwikkeling', dat is ook wat ik voornamelijk heb geleerd.
Joëlle D.
Training 1a
Belangrijk was dat ik ontdekte dat ik veel energie liet weglekken. Ook is het voor mij goed weer eens stil te staan bij mijn zelfbeeld.
Bertien B.
Training 1a
Ik sta meer open voor mijn omgeving en tegelijkertijd zorg ik dat bij mijzelf blijf.
Daniel M.
Training 1a
Ik kwam erachter dat de acceptatie en mildheid die ik zocht er al lang is. Het gaat om het toe te laten en er weer mee te verbinden.
Michel
Training 1a
Het lukt nog niet altijd, maar ik mag meer mezelf zijn.
Ingeborg
Training 1a
Ik heb tools in handen om wat niet van mij is los te laten waardoor ik meer Marlies ben, in alle facetten.
Marlies
Training 1a
Let it be: zijn. Ik kan beter mijn energie bij mezelf houden en het ook bij de ander laten. En er is altijd een veilige plek om te zijn, namelijk bij mezelf.
Leida
Training 1a
Het geeft veel rust om alles op te blazen in een roos.
Hiltje
Training 1a

Ik zie dat het ... ongelooflijk goed doet om bij jullie te komen. Ik wil even zeggen, dat ik daar erg blij mee ben.

Franceina Z.

Training 1a

Ik heb erg genoten van de eerste trainingsavond en kijk uit naar de volgende weken!

Elleke B.

Training 1a

Ik ben gisteren voor het eerst geweest en ik vond het heerlijk! Ik verheug me erg op wat er allemaal nog komen gaat.

Frederike H.

Training 1a

Ik wil haar zo graag bedanken voor de les van afgelopen zaterdag en haar vertellen, dat ik het zo fijn vind, dat ze iedereen met respect behandeld. Ik ben zo blij dat ik in de les mezelf mag, en door haar, kan zijn, dat niets "gek" is, wat ik ook zeg....

Anita H.

Training 1a

Met enorm veel plezier heb ik de basis 1 meegedaan.  Wat een kado voor mezelf.  Heerlijk om mijn basis te versterken.  En ik heb werkelijk genoten van de zuiverheid en het niveau van de lessen en het volle enthousiasme en de kennis waarmee ... les gaf. Nu terug van vakantie en weer in het gareel hier, denk ik, ja, ik wil toch verder met deze basis te verstevigen.

Olga P.

Training 1a

na 12 jaren mijn kapitaal overal bij kwakzalvers  verkwist te hebben, kwam ik heel erg armzalig bij jullie terecht voor een studenten sessie. Vanaf die dag is mijn leven dratisch aan het veranderen. Ik heb helemaal richting  in mijn leven. Ben eindelijk op mijn eigen pad. Natuurlijk heb ik dan geen geduld. Ik wil elke dag komen voor een sessie, want de mens wil snel snel snel vooruit gaan. Ik ben jullie erg dankbaar, en ook ... van wie ik in 1 enkel les veel geleerd hebt.

S. A.

Training 1a

Ja, eindelijk heb ik de goed adres gevonden. Duizenden euro weggegooid op verkeerde adressen en nu pas kom ik jullie tegen. Er is veel beweging in de goede richting sinds die ene dag van training 1. Ik zou het liever dubbel willen volgen. Ik heb tot nu toe heel veel aan Fluxtraining gehad. Eindelijk ben ik op de goede pad. Er zit na 12 jaren beweging in mijn werk.

S. A.

Training 1a