Flux

trainingen

Online

Alle cursussen, programma's, readings, healings en afspraken zijn voorlopig online. Wil je een online reading of healing, plan dan een afspraak op de betreffende pagina's.

Voor alle online activiteiten hebben we een virtueel gebouw gecreëerd. Om mee te doen heb je twee stappen te doen, voordat je ons virtuele gebouw binnenkomt. Het is vrij simpel, werkt met alle apparaten, maar het gaat om het toepassen van de juiste instellingen.

Stap 1
In de testomgeving kun je je camera en microfoon testen en ook even kijken hoe alles werkt. In de tabs hieronder vind je instructies voor desktop/laptop en mobiel/ipad. Als alles gecontroleerd is hoef je deze stap niet nog een keer te doen en kun je altijd direct naar ons virtuele gebouw. Hoe? Dat lees je onder stap 2.

Stap 1
Klik op deze link testomgeving. Hierna vraagt Zoom of er software geïnstalleerd kan worden. Ga daar mee akkoord. Geef toestemming voor je camera, audio en berichten als daar om gevraagd wordt. Je komt dan in de Zoom omgeving terecht.

Linksonder in het venster is een microfoon en naast de microfoon is een pijltje omhoog: ^. Klik dat aan. Dan opent een lijst waar je je audio kunt regelen en ook kunt testen. Helemaal onderin zie je audio-settings en dat heeft ook een test omgeving. Als je dit gedaan hebt, zou je ook nog de camera op dezelfde manier kunnen regelen. De afbeelding hieronder laat niet jouw audio instellingen zien. Die zullen anders zijn.

Kom je er evengoed niet uit, stuur een e-mail met je telefoonnummer.

In het scherm heb je rechtsboven een instelling voor Gallery View en Speaker View, als je met je muis beweegt over de icoontjes. Het verschil kun je pas zien als er meerdere mensen zijn ingelogd. In Gallery View zie je iedereen die ingelogd is in een klein formaat. Dat kan teveel informatie zijn. In Speaker View zie je de spreker groot. Ook dat kan onrustig zijn als verschillende mensen spreken. Je kunt met je muis over de video van iemand gaan. Dan worden 3 witte puntjes in een blauw blokje zichtbaar. Als je dat aanklikt, krijg je allerlei opties, waaronder 'pin video'. Dat zet de betreffende spreker vast op je scherm. Dat is veel rustiger voor je ogen.
Stap 1
Allereerst installeer je de Zoom Cloud app. Je vindt die in de gebruikelijke store voor je apps. Klik nu op deze link: testomgeving. Die opent de app en vraagt of je wilt meedoen met of zonder video: 'join with video' en 'join without video'. Kies voor 'join with video'. Je kunt het altijd later uitzetten.

Daarna komt de boodschap: 'To hear others, please join audio'. Daaronder staat dan 'Call using internet audio' en 'cancel'. Je MOET hier 'Call using internet audio' aanraken, anders kun je niets horen en ben je zelf ook niet te horen. Je ziet dan de host in een video. Je eigen video zie je er rechts boven. Als je die wilt uitzetten, swipe je.

We gebruiken Breakout Rooms. Die kun je alleen uitproberen als er een host is. Hierna evengoed informatie hierover. Als je naar een Breakout Room gedirigeerd wordt, krijg je de boodschap: The host is inviting you to join Breakout Room. Je kunt dan kiezen tussen 'Later' en 'Join'. Kies 'Join' natuurlijk. Als je per ongeluk 'Later' aanraakt, verschijnt links boven een rondje met vier blauwe vierkantjes. Dat aanraken, brengt je alsnog naar je Breakout Room.

Om weg te gaan uit de Breakout Room raak je je scherm aan van je mobiel/laptop. Dan komt er rechtsboven 'leave' te staan. Raak dat aan. Dan krijg je opties. Als je helemaal uit het gebouw wilt, kies dan Leave Meeting. Als je terug wilt naar de ontvangsthal of nog wat wilt bespreken, kies dan Return to Main Session.

Kom je er evengoed niet uit, stuur een e-mail met je telefoonnummer.


Stap 2
Je hebt een afspraak gemaak voor een reading, healing of volgt een cursus. Je hebt stap 1 doorlopen en nu ben je klaar om de deur te openen van ons virtuele gebouw. Loop echter niet zomaar binnen. Er kan een activiteit gaande zijn waar je dan stoort. Dus loop alleen binnen wanneer je afspraak is en kom op tijd zodat we eerst wat kunnen uitleggen.

Ook belangrijk: je hebt alleen de link hieronder nodig. In principe heb je geen Zoom account nodig om deel te nemen, alleen de link en de Zoom app. Dus 'Join meeting' volstaat. 'Sign up' of 'sign in' hoef je niet te doen (liever niet zelfs) tenzij je een eigen Zoom ruimte wilt hebben.

Dit is de link van het Virtuele Flux Gebouw.

Welkom!