Reading

//

Ik vond dat ... met veel gevoel en enthousiasme las. Menselijk. Dat vond ik knap: zowel betrokken zijn als los zijn. Er was een mooie balans in de reading, het was fijn om te horen. Ik had twee vragen (werk en relatie). De eerste vraag is beantwoord, naar de relatie durfde ik niet echt door te vragen omdat ik het ook spannend vond wat daar mogelijk uit zou komen.

MB

Reading

Verhelderend. Er zijn dingen benoemd, waarvan ik pas sinds een week weet dat het zo in elkaar zit. Bijzonder en positief.

GK

Reading

Ik was eerder wat sceptisch toen mijn vriendin een reading aanraadde. Het duurde een jaar voordat ik zover was. En nog heb ik van te voren meerdere momenten gehad dat ik dacht dat ik toch niet zou gaan. Ik ben heel blij dat ik gekomen ben, ik herkende veel uit de reading. Jullie hebben mijn vertrouwen echt gewonnen. Graag wil ik volgende maand nog een keer in jullie geweldige gebouw nog een keer een reading ontvangen.

PB

Reading

De reading is mij goed bevallen. Was zeer verhelderend voor mij en er vallen wat puzzelstukjes bijeen waarmee ik weer verder kan.

TM

Reading
Ik ben was tevreden over de reading die ik ontvangen heb. Ook heeft het geholpen richting te geven in wat ik doe, actie te ondernemen. Bewustzijn geeft rust. Inzicht in en bevestiging van mijn levenspad.
Daniel W.
Reading
Ik vond het een zeer prettige ervaring weer. De healing heeft me geholpen om meer in mijn lijf te landen. De persoon die de healing gaf, heeft zeer rake kernpunten benoemd. Dank!
B.B.
Reading

Ik heb net naar de reading geluisterd. Ontroerend in zijn eenvoud en het oprechte zoeken van jullie studenten. Mooi hoe jullie ze helpen door vragen te stellen.

Chantal B.

Reading

Mijn zwager heeft laatst een afstandsreading gehad op zijn zaak het personeel( 1 zieke ) en hemzelf. Hij is een stuk rustiger en heeft niet meer aan de situatie gedacht!! Mooi hè? Hij komt woensdag live naar Flux voor een reading 'op' zichzelf!!

Miranda R.

Reading
De indrukwekkende reading onder leiding van Paul gaf de doorslag. ;-)
Paul R.
Reading

En je stuurde goed aan met vragen die erop doorgingen. Werd er ombeurten vrolijk/gerust en verdrietig van. Het geeft de status quo herkenbaar weer.  Ik merk dat t goed is om te beseffen dat dit mijn reading is, dus vanuit mijn perspectief.

Paula S.

Reading
WOW!! Wat een ervaring zeg, zo'n groepje mensen dat je 'leest'. Ik was oprecht geroerd. En herkende heel veel. Vond het opvallend dat het ging over hoe het was en hoe het zal/kan zijn. Dat komt nu wel heel erg op het juiste moment, net nu ik iets heb afgesloten en aan het begin sta van iets nieuws. En Paul gaf precies de helderheid die ik hier en daar miste. Het heeft me gesterkt en ik ga ermee aan de slag.
Annemarie B.
Reading
Het was heel goed en bijzonder... Voorlopig genoeg informatie om te laten bezinken!
Dennis D.
Reading

Ik had hen nog willen vertellen dat ik het een bijzondere ervaring vond en dat ik de verhalen over feest, muziek, dansen op een tafel in de kroeg etc helemaal herken in mezelf. Ik stond vroeger vaak op de bar te zingen en was vaak vrij druk en luidruchtig. Ik werd dan ook regelmatig teruggefloten en dan werd me verteld dat ik normaal moest doen.

Anon.

Reading