Hands On healing

//

Ik ervaar nu meer ruimte voor mezelf, waardoor ik anders kan beleven en plannen!Het lijkt dat ik door meer contact in mezelf, beter contact heb met mijn omgeving en andere mensen. Ik raak meer thuis, en kan hier vanuit verder! Tophealers, bedankt!

J.H.

Hands On healing
Het was fijn en heeft een lange doorwerking. Ook mooi om een concrete hulpvraag te kunnen stellen.
Martin S.
Hands On healing

Ik had een hele fijne ervaring tijdens de hands-on healing. Alsof er meerdere handen tegelijkertijd bezig waren, terwijl ik wist dat er maar een dame (in lichaam) aanwezig was.   Verder ging ik met de verwachting van de vorige hands on healing naar deze healing, maar deze healing was verrassend anders. Dus ook hier weer een nieuwe kijk op de hands on healing(en).   Al bij al zo prettig dat ik weer ingeschreven heb voor de healing in december J

Xandra K.

Hands On healing
Ik vond de hands on healing erg prettig, door 1 persoon behandeld, maar vond het verbazend dat het leek of ze meerdere handen had. Kom zeker nog een keer!
Regina E.
Hands On healing

Ik heb meteen resultaten gezien van de sessie vandaag. Ik kwam thuis en ging voor het computer zitten en had meteen inzicht/overzicht in mijn werk. Dus dank aan jullie allen.

S. A.

Hands On healing
Het voelde als een warm bad, een cocon van stromende liefdevolle energie alsof ik op handen gedragen werd. De informatie na afloop was ook treffend. Heel prettig!
Ingeborg T.
Hands On healing

Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik blij ben met jullie lessen. Hands on healing en  Vrouwenstroom het brengt mij groei en geluk! Verder voel ik me ook gezien door jullie,hoera en dank! Tot vrijdagavond,

Mar A.

Hands On healing

Heb genoten van Flux, Hands on healing en de lessen!

Mar A.

Hands On healing
Bij de hands on healing, veel losgelaten, verdriet familie programmatie,geweldplaatjes. Dit op een voor mij zachte manier. Ik ben er erg blij mee. Ik ben erg blij met de ruimte die jij en Liesbeth mij binnen Flux bieden.
Mar A.
Hands On healing