Testimonials //

Elke keer kijk ik uit naar les, een keer per maand op vrijdagavond die gegeven wordt door Nadine. Mede door de lessen,heb ik na 11jaar mijn broer en schoonzus weer gezien.We konden samen bij mijn jongste broer eten.Bijzonder en vreugdevol. Ik ben blij met Nadine als lerares ze maakt het licht voor mij, terwijl er veel gebeurt. 

Mar

Vrijdagavond Workshop

Ik vond dat ... met veel gevoel en enthousiasme las. Menselijk. Dat vond ik knap: zowel betrokken zijn als los zijn. Er was een mooie balans in de reading, het was fijn om te horen. Ik had twee vragen (werk en relatie). De eerste vraag is beantwoord, naar de relatie durfde ik niet echt door te vragen omdat ik het ook spannend vond wat daar mogelijk uit zou komen.

MB

Reading

Verhelderend. Er zijn dingen benoemd, waarvan ik pas sinds een week weet dat het zo in elkaar zit. Bijzonder en positief.

GK

Reading

Ik was eerder wat sceptisch toen mijn vriendin een reading aanraadde. Het duurde een jaar voordat ik zover was. En nog heb ik van te voren meerdere momenten gehad dat ik dacht dat ik toch niet zou gaan. Ik ben heel blij dat ik gekomen ben, ik herkende veel uit de reading. Jullie hebben mijn vertrouwen echt gewonnen. Graag wil ik volgende maand nog een keer in jullie geweldige gebouw nog een keer een reading ontvangen.

PB

Reading
De Readingopleiding heeft op een bijzondere manier mijn verlangen vervuld en ik heb het als 1 groot avontuur ervaren met heel veel hoogtepunten!! In volle vaart ben ik afgereisd naar stukken van mezelf waar ik niet bewust van was en waar ik ruimte en eigen kleur gecreëerd heb. Flux is voor mij de voeding die de ontwikkeling en het bewust maken van intuïtie en helderheid op een fijne manier mogelijk maakt.
Ingeborg
Readingopleiding

De reading is mij goed bevallen. Was zeer verhelderend voor mij en er vallen wat puzzelstukjes bijeen waarmee ik weer verder kan.

TM

Reading

Ik ervaar nu meer ruimte voor mezelf, waardoor ik anders kan beleven en plannen!Het lijkt dat ik door meer contact in mezelf, beter contact heb met mijn omgeving en andere mensen. Ik raak meer thuis, en kan hier vanuit verder! Tophealers, bedankt!

J.H.

HOH healing

Healing van ... en anderen was heel fijn ook voelde ik me erg gezien door de informatie die genoemd werd.Dank van MF

MF

TM healing

Ik heb de healing als heel bijzonder ervaren. Alles wat er gezegd is valt steeds meer op z'n plek. Nu 2 dagen later heb ik regelmatig een aahh moment. En ik geniet iedere keer als ik kom van de enorme rust die ik bij de mensen ervaar die mij een healing geven. Dank jullie wel en tot de volgende keer.

AW

TM healing
Bewustwording, en dat is het begin..;)
Maarten
Training 1b - Eigen Energie
Bewustwording.
Ellen
Training 1b - Eigen Energie
Bevestiging van mijn pad, voelde goed, fijn contact met Supreme Being.
Boudewien
Training 1b - Eigen Energie
Energie van mezelf terug gehaald die ik ergens verloren was. Dank!
Jeanette
Training 1b - Eigen Energie
Heb meer autonomie en ben er bewuster van. Ben daardoor helderder en kan nieuwe stappen zetten en een richting bepalen.
Susanne
Training 1b - Eigen Energie
De cursus was rijkelijk gevuld. En het meest bijzondere vond ik de ontdekking met mijn verbinding met Supreme Being. En vertrouwen op mijn helder zien.
Marieke
Training 1b - Eigen Energie
Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf gekregen en in 'processen'.
Anita
Training 1b - Eigen Energie
Dit was zeer de moeite waard. Kan mezelf verzamelen, bij mezelf blijven in aanwezigheid van anderen en bij mijn lijf blijven. Het smaakt naar meer!
Piet
Training 1b - Eigen Energie

Wim het was een bijzondere en verrijkende healing van ... en .... Het heeft me heel goed gedaan. Dank weer voor het welkom en de goede (na) zorgen! Fijne avond, Hartelijke groet, HT

HT

TM healing
Gronden-stromen-loslaten
Marijke
Training 1b - Eigen Energie
Het belangrijste wat ik heb geleerd is wat chakra's voor je doen. Energie voelen van mij en een ander. En opruimen van oude energie die niet van jezelf is.
Pamela
Training 1a - Eigen Energie
De avonden zijn heel bijzonder, maar ik neem alleen onvoldoende tijd om het in het dagelijkse leven toe te passen. Ik wil daar zelf bewuster mee omgaan. Verder was het opmerkelijk hoeveel invloed energie van anderen op je kan hebben.
Emmar
Training 1a - Eigen Energie
9 avonden tijd voor jezelf, heerlijk! En wat ik verder heb geleerd is dat je beelden kunt dragen die je beïnvloeden en veel onrust kunnen teweeg brengen. Maar vooral ook hoe je ze kan 'wegwerken'.
Jolanda
Training 1a - Eigen Energie
Bedankt voor de mooie en inspirerende cursus. Ik kan meer aanwezig zijn in mijn eigen energie.
Nadine
Training 1a - Eigen Energie
Ik weet nu hoe ik bij mezelf kan terugkomen. En ik ben bewuster van de energieën bij mezelf van anderen. Ik ben erg tevreden met de cursus!
Linda
Training 1a - Eigen Energie

Het was een mooie les met een mooie uitkomst. Al die levendigheid maakte blijkbaar dat mensen me vandaag bleven aanspreken en vragen hoe het met me gaat. 3 Heel verschillende mensen waaronder een collectant aan de deur die ik niet kende maar die mij blijkbaar wel kende. Een dorp he :-). Ik werd er blij van, al die lieve aandacht. Dank je wel.

Annelies H.

Trance Medium programma

... Kortom: geweldig!!!

Monique C.

Trance Medium programma

Ik heb ide beslissing genomen om te stoppen met alcohol, maar de energetische ondersteuning van Flux helpt me erdoor, ik heb het gevoel dat er echte doorbraken zijn geweest een ik heb inmiddels meerdere recepties en etentjes achter de rug, waar de alcohol rijkelijk vloeide en ik hele gezellige avondjes heb gehad op thee en spa! Heerlijk, ik voel me een stuk beter, energieker etc!

Anon.

Algemeen

Ik wil heel graag doorgaan met de TM-opleiding. Ik vind het erg prettig, leer heel veel en heb er veel profijt van!

Karin V.

Trance Medium programma
Ik kan veel beter registreren wat er met mijn en andermans energie gebeurt. Dank, ik wil graag meer!
Piet V.
Training 1a - Eigen Energie
Ik heb geleerd om neutraler te observeren en beter naar mezelf en anderen te kijken.
Maarten C.
Training 1a - Eigen Energie
Ik luister beter naar mijzelf en mijn intuitie. En kan beter onderscheiden wat mijn energie is of dat van iemand anders. Heel erg bedankt voor alle mooie energie.
Sabine E.
Training 1a - Eigen Energie
Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is het vinden van het centrum van mijn hoofd. Dank! Erg genoten, nog lang niet uitgeleerd, zin in een vervolg.
Boudewien N.
Training 1a - Eigen Energie
Ik ben veel opener en zachter geworden.
G.K.
Training 2 - Verdieping
Het blijft heerlijk thuiskomen als ik bij Flux binnenstap. Groeien en bewuster worden/zijn is een heerlijk proces. In T2 heb ik geleerd dat ik meer ruimte mag geven aan mijn spirit en mijn uiting daarvan.
F.H.
Training 2 - Verdieping
Kan dichter bij mezelf blijven en in mijn eigen kracht geloven. Het stroomt!
J.S.
Training 2 - Verdieping
Het belangrijkste wat ik heb geleerd? Zelfverzekerdheid, rust, mindblowing ervaring met anderen 'voelen' en 'zien'.
P.v.B.
Training 2 - Verdieping
Ik heb veel meer rust in allerlei situaties en ervaringen. Krijg ook steeds meer helder wat/welke keuzes ik nog te maken heb.
Hedwig
Training 2 - Verdieping
Ik kan mezelf meer waarderen.
Iris B.
Training 2 - Verdieping
Ik ben was tevreden over de reading die ik ontvangen heb. Ook heeft het geholpen richting te geven in wat ik doe, actie te ondernemen. Bewustzijn geeft rust. Inzicht in en bevestiging van mijn levenspad.
Daniel W.
Reading
Ik vond het een zeer prettige ervaring weer. De healing heeft me geholpen om meer in mijn lijf te landen. De persoon die de healing gaf, heeft zeer rake kernpunten benoemd. Dank!
B.B.
Reading

...Ik heb er gisterenmiddag een healing op gekregen en dat heeft me in iets rustiger vaarwater gebracht.

Monique C.

Trance Medium programma
Ik was verrast over de informatie die ik kreeg en de chakra's waar healing gegeven is. Ik heb hiermee een bevestiging gekregen voor mijn groeiproces van dit moment . Dit kan ik nu ook zelf meer zien en me hiervoor waarderen. Ik voelde me een stuk rustiger na afloop. Heel fijn!
Anja D.
TM healing

ik kwam met slaapproblemen, mede n.a.v. de situatie met ... Sinds de healing slaap ik veel beter... Ik voel veel beter onderscheid tussen haar en mijn energie, haar lot en mijn lot. De klem op mijn hart is weg, mijn analysator staat niet meer permanent aan. Ik kan zelfs weer lachen. Was gisteren de hele dag opgewekt, afgebakend en zacht bij mijn ouders. Superhealing, heel erg fijn.

Eva M.

TM healing

Wil je de drie dames, tweede kamer, beneden, danken voor het afstoffen en inkleuren van Mijn benoemde dingen. Het was een tm healing die tot nog de meeste indruk heeft gemaakt.

Gijs H.

TM healing
Ja, die stroomochtenden zijn fijn en ik hoop dat jullie daarmee door blijven gaan!
Bert Z.
Stroomochtend

...dank voor je mail en meditatie, dat geeft weer wat meer rust en enthousiasme in mijn systeem. Ik ga hem verder deze week nog eens herhalen.

Annet

Trance Medium programma

Wat een fijne les, er is mij weer veel duidelijk geworden.

Henriecke G.

Trance Medium programma
Was een fijne 1 op 1 TM healing van Petra. Ging o.a. over afdalen naar het niveau van de ander en dan niet in je eigen helderheid staan.
Jeroen W.
TM healing
Ik vond de tm healing geweldig. Ik heb er ontzettend veel aan. Wat een liefde, en allemaal in een groot Hallo, zonder oordeel. Hoe fijn is dat? Dat is al een healing op zich.
Alexandra B.
TM healing

Ik heb gisteravond een hele fijne healingavond meegemaakt. Ik wil ook graag een volgende stap nemen.

Monique C.

Trance Medium programma
Mijn doel voor mijn healingpakket was “zichtbaar zijn”. Ik wist dat dat mijn doel moest zijn, ook al begreep ik niet welke vorm dat zou krijgen. Ik voelde weerstand tegen een beeld dat ik plotseling steeds op een voor mij onnatuurlijke manier naar voren zou moeten stappen. Aan het eind van vorig seizoen bij de terugblik, merkte ik dat het grootste cadeau van het healingpakket was dat ik voor mezelf meer zichtbaar ben geworden. Dat betekent dat ik eerst werk in mijn eigen ruimte kan blijven doen, zodat ik op een natuurlijke manier vanzelfsprekend ook meer zichtbaar word voor anderen. En dat gebeurt ook al in mijn dagelijks leven. Bij de terugblik had ik het gevoel met mijn healingpakket een enorm cadeau gekregen te hebben. Dank daarvoor.
Monique C.
Healingpakket
Was rustig, bij mijzelf en vol vertrouwen.
Nancy T.
TM healing

Nadat ik de afgelopen weken verschillende healingen heb gehad, een hoh dag en een gesprekje met jullie is er weer meer beweging gekomen. De les van gisteravond was ook fantastisch Wim. Ik kan creeeren, ook voor mezelf! wauw. Ook ik voel dankbaarheid.

Carin E.

Trance Medium programma
Het was een bijzondere mooie zorgvuldige professionele tm healing die ik kreeg van 2 mannen. Ook de ontvangst bij binnenkomst en de nazorg bij vertrek waren prettig. Met recht wat ik zou willen noemen "right place, right time". Ik heb nu weer rust in mijn hoofd en ben weer in verbinding, en gereedschap (in kleurvorm) meegekregen voor de komende dagen.
Henk T.
TM healing
Ik vond het weer zo heerlijk! Fijn echt een cadeau. En ik had het ook weer zo nodig. Vond het perfect. Ook was het proces er omheen goed, online inschrijven, afspraak was op tijd. En het is bijzonder wat 't met me doet.
Manon S.
TM healing
Mooi dat de mogelijkheid van TM healing bestaat, de TM van afgelopen maandag was super.
Marlies S.
TM healing
Dank voor het fijne gesprek gisteren! Ik trok daarna het kaartje “mogelijkheden”... J
Sandra H.
Algemeen

Even terugkijkend op dat reading-coaching gesprek van toen , waarin jij goeie tips gaf en mij vroeg om te communiceren , wil ik jou graag laten weten dat ik sindsdien bewust(er) bezig ben om (meestal leuke) dingen voor mezelf te doen en daarbij merk ik dat ik nog meer geniet van kleine dingen , dan grote. ...is er veel meer ruimte ontstaan . Ik kan weer ademen , ha !...

Cecile P.

Algemeen
Het was zaterdag echt weer een feest om mee te doen!
Petra V.
Hands On Healing programma
Het was fijn en heeft een lange doorwerking. Ook mooi om een concrete hulpvraag te kunnen stellen.
Martin S.
HOH healing
Het was een goede avond, ik heb er veel aan gehad.
Inge E.
Vrijdagavond Workshop

Tot morgen, kijk er naar uit.

Carla S.

Hands On Healing programma

En ik kijk uit naar de mannenstroom!

Durk V.

Mannenstroom

Zal zeker ook de healing avonden bezoeken want dat brengt mij enorm veel.

Nancy T.

TM healing
Graag lever ik een bijdrage aan het creëren van een heldere menselijke plek. Heb zin om verder te groeien. Kijk uit naar hoe processen zich mogen en kunnen ontvouwen en merk hoe groot-s- het kan zijn dat er juist in deze tijd ruimte is en blijft voor verwondering. Voor mij een gevoel en woord dat me echt kan raken.
Karin D.
Algemeen

Graag lever ik een bijdrage  aan het creëren van een heldere menselijke plek. Heb zin om verder te groeien. Kijk uit naar hoe processen zich mogen en kunnen ontvouwen en merk hoe groot-s- het kan zijn dat er juist in deze tijd ruimte is en blijft voor verwondering. Voor mij een gevoel en woord dat me echt kan raken.

Karin D.

Algemeen
Meer inzicht in de spirituele wereld en verbinding met sacred space.
Miriam
Healing Gevorderden
In het nu waarnemen en ontmoeten is essentieel.
Jan
Healing Gevorderden
Ik kan meer ruimte innemen.
Gijs
Healing Gevorderden
Ik kan loslaten en meer vrij zijn.
anoniem
Healing Gevorderden
Ik heb meer ruimte voor mezelf gecreëerd in de diepte.
Durk
Healing Gevorderden
Bewust geworden van eigen ruimte.
anoniem
Healing Gevorderden
Meer acceptatie van mezelf.
Henri
Training 3 - Verbinding
Healen is ook kijken en vanuit hoog perspectief werken.
Debby
Training 3 - Verbinding
Ik heb geleerd dat ik eigenaar ben van het healen en het bewust kan inzetten, maar er ook voor kan kiezen om dat niet te doen.
Nienke
Training 3 - Verbinding
Leren communiceren/verbinden met mensen om mij heen.
Matthijs
Training 3 - Verbinding
Bewust healen.
Ellen
Training 3 - Verbinding
Dat ik de beelden niet verbeeld/inbeeld maar kan vertrouwen.
anoniem
Training 3 - Verbinding

Ik heb net naar de reading geluisterd. Ontroerend in zijn eenvoud en het oprechte zoeken van jullie studenten. Mooi hoe jullie ze helpen door vragen te stellen.

Chantal B.

Reading
Het was weer een genoegen om er gister bij te zijn.
Susanne L.
Vrijdagavond Workshop

25 april heb ik mijn 4e healing van mijn healingpakket. Ik verheug me er op. Steeds meer kom ik in mijn eigen flow en op mijn aarde.

Mar A.

Healingpakket

Het ging heel goed en was erg fijn. Grote schoonmaak/opruiming. Een soort wedergeboorte, opnieuw mezelf uitvinden..! Het was mooi en fijn, ik voelde me gezien.

Karin B.

TM healing

Je kunt mensen uit je ruimte zetten! Wat een winst!

Jeanette

Training 1a - Eigen Energie
Je kunt mensen en plaatjes uit je aura zetten! Wat een winst!
Jeanette
Training 1a - Eigen Energie
Hetgeen wat de cursus omschrijft: 'intuïtieve ontwikkeling', dat is ook wat ik voornamelijk heb geleerd.
Joëlle D.
Training 1a - Eigen Energie
Belangrijk was dat ik ontdekte dat ik veel energie liet weglekken. Ook is het voor mij goed weer eens stil te staan bij mijn zelfbeeld.
Bertien B.
Training 1a - Eigen Energie
Ik sta meer open voor mijn omgeving en tegelijkertijd zorg ik dat bij mijzelf blijf.
Daniel M.
Training 1a - Eigen Energie
Maar het was een bijzondere en fijne ervaring. Veel dingen die benoemd werden, waren herkenbaar. Mooi! Jullie zien mij zeker terug!
Pamela D.
TM healing
Top 3: meer affiniteit met mezelf en de wereld. Omgaan met matchen/verbinden en dan toch bij mezelf blijven. Vrouwelijke gronding hebben.
Leonore
Training 2 - Verdieping
Je kunt de golven niet tegenhouden, maar wel leren surfen.
Gert
Training 2 - Verdieping
Meer vertrouwen in het doen, meer zelfvertrouwen, meer verbinding met- en steviger ondergrond, meer daadkracht.
Gijs
Training 3 - Verbinding
Ik kwam erachter dat de acceptatie en mildheid die ik zocht er al lang is. Het gaat om het toe te laten en er weer mee te verbinden.
Michel
Training 1a - Eigen Energie
Het lukt nog niet altijd, maar ik mag meer mezelf zijn.
Ingeborg
Training 1a - Eigen Energie
Ik heb tools in handen om wat niet van mij is los te laten waardoor ik meer Marlies ben, in alle facetten.
Marlies
Training 1a - Eigen Energie
Let it be: zijn. Ik kan beter mijn energie bij mezelf houden en het ook bij de ander laten. En er is altijd een veilige plek om te zijn, namelijk bij mezelf.
Leida
Training 1a - Eigen Energie
Ik heb leren kijken naar grenzeloosheid en heb scherper wat plaatjes zijn.
Matthijs
Training 2 - Verdieping
Het geeft veel rust om alles op te blazen in een roos.
Hiltje
Training 1a - Eigen Energie
Ik heb meer regie over mijn leven en ben dichterbij mezelf.
Ellen
Training 2 - Verdieping
Ik kan beter voor mezelf staan en makkelijker keuzes maken.
Elleke
Training 2 - Verdieping