Flux

trainingen

Individueel //

Training via ZOOM

Je kunt Training 1a,1b en T2 ook individueel via Zoom doen, alleen of eventueel samen met anderen. De lessen zijn ongeveer vijf kwartier tot anderhalf uur en zelf in te plannen samen met de docent. Er worden ook individuele trajecten aangeboden n.a.v. vragen die spelen. Voor info of prijs, neem contact op.​

Coaching

Er zijn individuele coachingsessies mogelijk voor studenten, maar ook voor iedereen die nog geen training heeft gevolgd bij Flux. Je kunt een coachingsessie aanvragen als je met een vraag rondloopt, waar je meer zicht op wilt krijgen. Anders dan tijdens een reading, ga je in een coachingsessie ook zelf aan de slag. Je krijgt inzicht in je vraag en je wordt je bewust van de volgende stap die je wilt zetten of zet. Desgewenst kan je een coachingtraject volgen van meerdere sesies. Bijna alle docenten van Flux geven coachingsessies. Wil je een coachingsessie, dan kun je in eerste instantie contact opnemen met Liesbeth. Een sessie kost 80 euro en is voor een uur. Wil je korte sessies afspreken dan kan dat ook, die zijn natuurlijk goedkoper.

Healingpakket

Wil je van een patroon of gedachte af, wil je echt iets doorbreken, wil je meer, of wil je werken aan een specifieke droom? Dan is het healingpakket misschien wat voor je. Een healingpakket kun je samenstellen als je student van Flux bent.

Wim en Liesbeth stellen in een intake met je een overkoepelend doel en vervolgens 4 of 5 healings samen. Per healing worden onderwerpen aangegeven waar de healers mee aan de slag zullen gaan. Ook geven we aan of het een Trance-Medium of Hands-On healing is. Na de intake krijg je per e-mail het overkoepelende doel, kleur en overzicht van de healings toegestuurd. Dat document neem je dan mee naar de healings die je zelf afspreekt. 

Aan het begin van de healing wordt gevraagd of je je healingdoel noemt, de healingkleur en de onderwerpen die voor dat moment gepland staan. Evengoed is er ruimte voor vragen van dat moment. Als er te weinig tijd is, kun je een volgende keer de healing oppakken bij het punt waar je gebleven was. Als je een healing wilt herhalen, is dat geen probleem. 

Omdat het een serie healings waar een aantal weken zo niet maanden overheen gaan en waar alsmaar aan gebouwd wordt, krijgt je overkoepelende doel meer energie en werkt het zeer verdiepend. De healings zijn op een wat hoger energienivo dan gewoonlijk, naast de healings is het handig om je energie te stromen. Kosten 180 euro.

een-tot-een

Is een individueel programma voor afgestudeerde readers of readers ver in opleiding. Het is een technisch programma met veel informatie en persoonlijke processen. Wim doceert dit programma. Zie hier voor meer informatie.