Flux

trainingen

Trance Medium programma

(email aan huidige tm-studenten):

Hallo!
Het tm-programma zou niet het tm-programma zijn als er niet af en toe iets zou gebeuren dat anders is dan wat je verwacht. Avontuur dus...

2018: september, oktober, november, (december)

Vorm: Wekelijks les op maandag (in Utrecht) of vrijdag (in Zutphen) door Wim.

Inhoud:
Resetten en vernieuwen van de basis, werken in een gegronde ruimte, geen buiten lichaam voorlopig, geen healingavonden zoals tot nu toe. Wellicht een soort van healingavond, maar in ieder geval minder. Meer lessen en training.

Wie:
Alle studenten samen, ook afgestudeerde studenten die interesse hebben in tm-programma of een volgend nivo van energiewerk. Wellicht ook oud-studenten want een uitstekend moment om weer in te stappen.

Doel:
-Resetten en verfrissen van energiewerk: zowel readingruimte, healingruimte als tm-ruimte.
-Aanscherpen van gereedschap en bewustzijn.
-Ontwikkelen van nieuwe gereedschappen.
-Een hechte basis van zowel energiewerk als jezelf dieper incorporeren, ook in de ziel.
-Een duidelijke, hechtere en completere basis opbouwen die als springplank kan/zal dienen voor scherpere exploratie buiten het lichaam.
-Een scherper onderscheid voorbereiden tussen healings/bewegingen in gegronde ruimte versus healings/bewegingen in astrale ruimte.
-Rotsvaste zekerheid ontwikkelen.
-Stap voor stap gedegen kunnen bouwen.

Hierna
Afhankelijk van waar we dan zijn:
-wellicht verder met de serie lessen
-wellicht terug naar format dat tot nu toe gebruikt werd (zie onder)
-wellicht splitsing gegronde healingruimte-astrale healingruimte in de avonden
-wellicht verschillende groepen studenten
-wellicht terug naar ‘oude' jaargroepen
-wellicht andere opzet healingavonden
-wellicht dezelfde opzet healingavonden
-wellicht nieuwe ideeën over wat waarom hoe we doen wat we doen
-opnieuw exploreren wat buiten lichaam is en wat we daar doen/zijn
-kortom: het zal zich ontvouwen

Persoonlijke noot (Wim):
Ik heb lang met dit idee gespeeld en sommigen hebben er al iets over gehoord. Nu de kogel door de kerk is, heb ik er erg veel zin om er mee aan de slag te gaan. Het is een volgend level van bouwen met elkaar, geloof in wat we doen en onversaagd zijn in wat we doen.
Als je in dit avontuur wilt stappen, of vragen hebt, of anderszins iets wilt communiceren, maak je graag kenbaar. Dan weet ik ook hoe of wat en bij vragen heb ik waarschijnlijk/wellicht wel informatie voor je.
Hallo!

Onderstaande tekst geldt niet voor najaar 2018, maar geeft wellicht een beetje inzicht.
In het eerste jaar leer je om met meer bewustzijn in/uit het lichaam te zijn en daardoor opnieuw, anders en bewuster in en met het lichaam te zijn. Dat verhoogde bewustzijn heeft een groot effect op hoe je kijkt, wat je ziet en hoe je jezelf ziet. Maar zeker ook op hoe je in je leven staat en je je verhoudt tot de rest van de wereld. Nieuwe healingtechnieken en concepten komen aan bod, als ook nieuwe manieren om energie te stromen. In het eerste jaar zijn eigendom en autonomie belangrijke elementen. Na het eerste jaar kun je desgewenst verder in een volgend jaar. Na dat jaar gaan we onder andere aan de slag met channeling.

praktisch

Onderstaande geldt niet voor najaar 2018. Dit is het format dat tot september 2018 gehanteerd werd. Maar het zou kunnen dat dit format later weer gebruikt wordt.

'Je hebt 1 keer per maand in je eigen groep les. Maar ook de healingavonden op maandagavond worden gecombineerd met kortere lessen en werken met elkaar. Er zijn verschillende soorten healingavonden: open inloop waarbij mensen van buitenaf binnenlopen; gesloten healingavonden; mannen/vrouwen healingavonden; channel healingavonden; stille healingavonden waarbij nadruk ligt op healing zonder woorden uit te spreken. Soms is er een "maancirkel" waarin het maan-aspect en overgave centraal staat. En elke healingavond heeft evengoed ook weer zijn eigen karakter. Er is dus behoorlijk wat variatie en dynamiek. Dit programma wordt ook gegeven bij het IT in Zutphen. Als daar een parallel jaar loopt, kun je daar lessen inhalen. Je kan daar sowieso extra healings doen, als die behoefte er is.'

voor wie

In principe als je een Readingopleiding hebt afgerond.

De Trance Medium intro is een mogelijkheid om een beetje te proeven.

Een gesprek met Wim is altijd mogelijk.

data

ntb.

ntb.

ntb.

ntb.

klik voor kalender

prijs

2000 euro of 1900 euro bij betaling in één keer.

Als je 3 of meer jaren gedaan hebt, 1750 of 1700 bij betaling in één keer.

TM-intro: 160 euro

Autonomie, ontwikkeling individualiteit,
leiderschap, helderheid, bewustzijn, verfijning
ruimte, inzicht, astraal, mens zijn.​

TM-Intro

Zie tekst boven.
De Trance Medium intro is een korte cursus voor afgestudeerde readers, dan wel readers ver in opleiding. Trance Medium energie ervaren en in/uit je lichaam is een stevige volgende stap en ervaring. De intro biedt de mogelijkheid om iets hiervan te ervaren. Er komen nieuwe concepten en technieken aan bod, bestaande concepten en technieken worden verfijnd. Het is een opwindende korte cursus in een hoge vibratie. Een stap naar verfijning in zijn en zien.

Wat een fijne les weer! Merkte dat ik zoveel meer in mijn lichaam kwam vanavond. Zoveel van mijn energie was elders, op zoek naar ... Maar door samen te vallen vanavond met mijn lichaam kwam ik weer in waardering voor het leven en voor mijn lichaam. Dat was al een tijdje weg. Dank je wel!
A.H.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Het was een mooie les met een mooie uitkomst. Al die levendigheid maakte blijkbaar dat mensen me vandaag bleven aanspreken en vragen hoe het met me gaat. 3 Heel verschillende mensen waaronder een collectant aan de deur die ik niet kende maar die mij blijkbaar wel kende. Een dorp he :-). Ik werd er blij van, al die lieve aandacht. Dank je wel.

Annelies H.

... Kortom: geweldig!!!

Monique C.

Ik wil heel graag doorgaan met de TM-opleiding. Ik vind het erg prettig, leer heel veel en heb er veel profijt van!

Karin V.

...Ik heb er gisterenmiddag een healing op gekregen en dat heeft me in iets rustiger vaarwater gebracht.

Monique C.

...dank voor je mail en meditatie, dat geeft weer wat meer rust en enthousiasme in mijn systeem. Ik ga hem verder deze week nog eens herhalen.

Annet

Wat een fijne les, er is mij weer veel duidelijk geworden.

Henriecke G.