Flux

trainingen

Trance Medium programma

In het eerste jaar leer je om met meer bewustzijn in/uit het lichaam te zijn en daardoor opnieuw, anders en bewuster in en met het lichaam te zijn. Dat verhoogde bewustzijn heeft een groot effect op hoe je kijkt, wat je ziet en hoe je jezelf ziet. Maar zeker ook op hoe je in je leven staat en je je verhoudt tot de rest van de wereld. Nieuwe healingtechnieken en concepten komen aan bod, als ook nieuwe manieren om energie te stromen. In het eerste jaar zijn eigendom en autonomie belangrijke elementen. Na het eerste jaar kun je desgewenst verder in een volgend jaar. Na dat jaar gaan we onder andere aan de slag met channeling.

praktisch

'Je hebt 2 keer per maand in je eigen groep les. Maar ook de healingavonden op maandagavond worden gecombineerd met kortere lessen en werken met elkaar. Er zijn verschillende soorten healingavonden: open inloop waarbij mensen van buitenaf binnenlopen; gesloten healingavonden; mannen/vrouwen healingavonden; channel healingavonden; stille healingavonden waarbij nadruk ligt op healing zonder woorden uit te spreken. Soms is er een "maancirkel" waarin het maan-aspect en overgave centraal staat. En elke healingavond heeft evengoed ook weer zijn eigen karakter. Er is dus behoorlijk wat variatie en dynamiek. Dit programma wordt ook gegeven bij het IT in Zutphen. Als daar een parallel jaar loopt, kun je daar lessen inhalen. Je kan daar sowieso extra healings doen, als die behoefte er is.'

voor wie

In principe als je een Readingopleiding hebt afgerond.

De Trance Medium intro is een mogelijkheid om een beetje te proeven.

Een gesprek met Wim is altijd mogelijk.

data

ntb.

ntb.

ntb.

ntb.

klik voor kalender

prijs

2000 euro of 1900 euro bij betaling in één keer.

Als je 3 of meer jaren gedaan hebt, 1750 of 1700 bij betaling in één keer.

TM-intro: 160 euro

Autonomie, ontwikkeling individualiteit,
leiderschap, helderheid, bewustzijn, verfijning
ruimte, inzicht, astraal, mens zijn.​

TM-Intro

Zie tekst boven.
De Trance Medium intro is een korte cursus voor afgestudeerde readers, dan wel readers ver in opleiding. Trance Medium energie ervaren en in/uit je lichaam is een stevige volgende stap en ervaring. De intro biedt de mogelijkheid om iets hiervan te ervaren. Er komen nieuwe concepten en technieken aan bod, bestaande concepten en technieken worden verfijnd. Het is een opwindende korte cursus in een hoge vibratie. Een stap naar verfijning in zijn en zien.

Wat een fijne les weer! Merkte dat ik zoveel meer in mijn lichaam kwam vanavond. Zoveel van mijn energie was elders, op zoek naar ... Maar door samen te vallen vanavond met mijn lichaam kwam ik weer in waardering voor het leven en voor mijn lichaam. Dat was al een tijdje weg. Dank je wel!
A.H.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Het was een mooie les met een mooie uitkomst. Al die levendigheid maakte blijkbaar dat mensen me vandaag bleven aanspreken en vragen hoe het met me gaat. 3 Heel verschillende mensen waaronder een collectant aan de deur die ik niet kende maar die mij blijkbaar wel kende. Een dorp he :-). Ik werd er blij van, al die lieve aandacht. Dank je wel.

Annelies H.

... Kortom: geweldig!!!

Monique C.

Ik wil heel graag doorgaan met de TM-opleiding. Ik vind het erg prettig, leer heel veel en heb er veel profijt van!

Karin V.

...Ik heb er gisterenmiddag een healing op gekregen en dat heeft me in iets rustiger vaarwater gebracht.

Monique C.

...dank voor je mail en meditatie, dat geeft weer wat meer rust en enthousiasme in mijn systeem. Ik ga hem verder deze week nog eens herhalen.

Annet

Wat een fijne les, er is mij weer veel duidelijk geworden.

Henriecke G.