Flux

trainingen

Training 2 //

modules

Wil je na Training 1b verder, dan kun je ook extra modules volgen. Korte intensieve modules van zes lessen.

Voor januari 2023 hebben we een nieuwe Training 2 module ontwikkeld, waarbij de lessen deels voortvloeien uit het TM programma. We zijn daar naar delen van jezelf aan het kijken. Kort gezegd de stemmen die je hoort als je bijvoorbeeld een stap wilt zetten. De ene stem zal dan zeggen: 'Hoho kijk uit', een andere stem zegt: 'Je hebt al lang genoeg zitten dralen, schiet nou eens op', de volgende stem zegt: 'Kijk eens wat gelukkig je zal zijn als je die stap zet'. Elke stem heeft een functie, de een is een beschermer, de andere reageert vanuit een gekwetst stuk (plaatje), weer een ander is je moeder of vader in je ruimte of je innerlijk kind. En dit is maar één voorbeeld.
Wat we meestal doen is de stemmen proberen weg te drukken of te negeren of een stem wordt juist dominant waardoor je ermee in gevecht raakt, etc. Toch hebben al je delen een verhaal te vertellen en willen ook graag gehoord worden. In deze cursus ga je heel veel verschillende delen van jezelf bekijken, verhelderen en ook erkennen door te luisteren. Hierdoor ontstaat beweging, oude structuren worden losser en delen die je ergens hebt achtergelaten of weggedrukt kunnen weer naar voren komen. Het is opwindend wat er dan allemaal gebeurt.
De aanpak is minutieus en je gaat er ook thuis mee aan de slag.

De training zal een variatie zijn van visualisaties, oefeningen en het maken van een innerlijke delen map.No items found.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
No items found.

voor wie

Na Training 1b

praktisch

6 lessen online of fysiek doordeweeks in de avond of op zaterdag/zondag in de ochtend

data

woendagen online 19:00 - ca. 21:00 uur:
18 januari
1 en 15 februari
8 en 22 maart
5 april  

zondagen live
10:30 tot 13:00 uur:
22 januari
5 en 19 februari
5 en 19 maart
2 april

klik voor kalender

prijs

240 euro