Flux

trainingen

Training 2 //

creatie

De rode draad door Training 2 is creatie. Wat betekent creatie voor jou en hoe kun je je eigen creatieve energie meer gaan inzetten? We gaan dat vanuit allerlei perspectieven bekijken. Rollen en patronen worden geëxploreerd. Je begrip van beladen beelden wordt verdiept en je kijkt hoe je bewuster richting kunt geven aan de energie die je geeft aan beelden, rollen, patronen, mensen,... Is je aandacht hierbij gericht op tekort of overvloed? Je creëert een andere balans die gericht is op wat je graag zou willen.

Een ander belangrijk onderdeel is het verkennen van mannelijke- en vrouwelijke energie. Je kunt je m/v energie zien als de brandstof van je lichaam. Als je dat meer stroomt voel je je prettiger en meer verbonden met je lichaam. Je lichaam is een belangrijk kompas in relatie tot je creërend vermogen. Hierdoor kun je je mock up (je creatie) veel beter afstemmen en verfijnen.

Ook je relatie met een creatief spiritueel niveau buiten jezelf komt aan de orde. Want creëren doe je niet alleen, er is dat moment dat je voelt dat je in een flow bent en alles klopt, meebeweegt, bij elkaar komt.... Daarom is het ook zo krachtig om met een groep bezig te zijn met creatie.

Mocht je nog meer willen creëren, dan kun je na T2 de Readingopleiding doen als je dat wilt, maar T2 is zeker ook een cursus op zich. We hebben nu ook een Training 2 extra, een vervolg op T2, waar je verder gaat met creatie.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd? Zelfverzekerdheid, rust, mindblowing ervaring met anderen 'voelen' en 'zien'.
P.v.B.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Ik ben veel opener en zachter geworden.
G.K.
Het blijft heerlijk thuiskomen als ik bij Flux binnenstap. Groeien en bewuster worden/zijn is een heerlijk proces. In T2 heb ik geleerd dat ik meer ruimte mag geven aan mijn spirit en mijn uiting daarvan.
F.H.
Kan dichter bij mezelf blijven en in mijn eigen kracht geloven. Het stroomt!
J.S.
Ik heb veel meer rust in allerlei situaties en ervaringen. Krijg ook steeds meer helder wat/welke keuzes ik nog te maken heb.
Hedwig
Ik kan mezelf meer waarderen.
Iris B.
Top 3: meer affiniteit met mezelf en de wereld. Omgaan met matchen/verbinden en dan toch bij mezelf blijven. Vrouwelijke gronding hebben.
Leonore

voor wie

Na Training 1b

praktisch

8 lessen online of fysiek doordeweeks in de avond of op zaterdag/zondag in de ochtend

data

dag ntb

tijd ntb

locatie ntb


klik voor kalender

prijs

320 euro