Flux

trainingen

Training 2 //

creatie

Training 2 gaat over creatie. Wat betekent creatie voor jou en hoe kun je je eigen creatieve energie meer gaan inzetten? We gaan dat vanuit allerlei perspectieven bekijken.

In deze Training 2 gebruiken we het Koninkrijk, een spelvorm die door Wim is ontwikkeld. Het is een bijzonder efficiënte manier om meer inzicht te krijgen in je zelf en je relaties.

In het Koninkrijk ben jij de koning/koningin van jouw koninkrijk en net zoals je een land kunt observeren, begrijpen en vervolgens veranderen, kan dat ook met je eigen koninkrijk.

Ieder Koninkrijk heeft haar eigen kenmerken en uitdagingen. Bijvoorbeeld: hoe is het met de grenzen van je koninkrijk, je verbinding met buurlanden, je infrastructuur, je defensie, onontwikkelde gebieden, landbestuur en onderdanen, etc. etc.
We exploreren op een fantasievolle, speelse, creatieve en ontspannen manier jouw unieke koninkrijk.

Je eigen leiderschap met bijbehorende visie en zelfbestuur ontwikkelen en versterken is de rode draad in Koninkrijk.

Na Training 2 kun je de Readingopleiding doen, maar T2 is zeker ook een cursus op zich. Na Training 2 kun je ook gevorderde modules volgen.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd? Zelfverzekerdheid, rust, mindblowing ervaring met anderen 'voelen' en 'zien'.
P.v.B.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Ik ben veel opener en zachter geworden.
G.K.
Het blijft heerlijk thuiskomen als ik bij Flux binnenstap. Groeien en bewuster worden/zijn is een heerlijk proces. In T2 heb ik geleerd dat ik meer ruimte mag geven aan mijn spirit en mijn uiting daarvan.
F.H.
Kan dichter bij mezelf blijven en in mijn eigen kracht geloven. Het stroomt!
J.S.
Ik heb veel meer rust in allerlei situaties en ervaringen. Krijg ook steeds meer helder wat/welke keuzes ik nog te maken heb.
Hedwig
Ik kan mezelf meer waarderen.
Iris B.
Top 3: meer affiniteit met mezelf en de wereld. Omgaan met matchen/verbinden en dan toch bij mezelf blijven. Vrouwelijke gronding hebben.
Leonore

voor wie

Na Training 1b

praktisch

10 lessen  

data

zaterdag

10:30 - 13:00

27 januari
3, 10 februari
2, 9, 16, 23, 30 maart
6, 13 april

klik voor kalender

prijs

399 euro