Flux

trainingen

Healingpakket //

Wil je van een patroon of gedachte af, wil je echt iets doorbreken, wil je meer, of wil je werken aan een specifieke droom? Dan is het healingpakket misschien wat voor je. Een healingpakket kun je samenstellen, als je student bent van Flux.

Wim en Liesbeth stellen in een intake met je een overkoepelend doel en vervolgens 4 of 5 healings samen. Per healing worden onderwerpen aangegeven waar de healers mee aan de slag zullen gaan. Ook geven we aan of het een Trance-Medium of Hands-On healing is. Na de intake krijg je per e-mail het overkoepelende doel, kleur en overzicht van de healings toegestuurd. Dat document neem je dan mee naar de healings die je zelf afspreekt.
 
Aan het begin van de healing wordt gevraagd of je je healingdoel noemt, de healingkleur en de onderwerpen die voor dat moment gepland staan. Evengoed is er ruimte voor vragen van dat moment. Als er te weinig tijd is, kun je een volgende keer de healing oppakken bij het punt waar je gebleven was. Als je een healing wilt herhalen, is dat geen probleem. 

Omdat het een serie healings waar een aantal weken zo niet maanden overheen gaan en waar alsmaar aan gebouwd wordt, krijgt je overkoepelende doel meer energie en werkt het zeer verdiepend. De healings zijn op een wat hoger energienivo dan gewoonlijk en werken het beste als je naast de healings ook zelf energie stroomt. Vandaar dat je alleen als student van Flux een healingpakket kunt aanvragen. Kosten 180 euro.

Nogmaals dank voor het grote hallo; was fijn, heeft uiteraard veel los gemaakt en de perfecte timing om dit alles alleen rustig te kunnen verwerken.
Carla S.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials
Mijn doel voor mijn healingpakket was “zichtbaar zijn”. Ik wist dat dat mijn doel moest zijn, ook al begreep ik niet welke vorm dat zou krijgen. Ik voelde weerstand tegen een beeld dat ik plotseling steeds op een voor mij onnatuurlijke manier naar voren zou moeten stappen. Aan het eind van vorig seizoen bij de terugblik, merkte ik dat het grootste cadeau van het healingpakket was dat ik voor mezelf meer zichtbaar ben geworden. Dat betekent dat ik eerst werk in mijn eigen ruimte kan blijven doen, zodat ik op een natuurlijke manier vanzelfsprekend ook meer zichtbaar word voor anderen. En dat gebeurt ook al in mijn dagelijks leven. Bij de terugblik had ik het gevoel met mijn healingpakket een enorm cadeau gekregen te hebben. Dank daarvoor.
Monique C.

25 april heb ik mijn 4e healing van mijn healingpakket. Ik verheug me er op. Steeds meer kom ik in mijn eigen flow en op mijn aarde.

Mar A.

Nogmaals hartelijk dank voor dit healingpakket. Hier kan ik zeker verder mee.

Eddie E.

Merci mille fois, voor maandag, het opstellen van het healingpakket. L’amour triomphe de tout!
Mieke V.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de reading die ik afgelopen vrijdag van jullie heb gekregen en voor het healingpakket.  Ik vind het een heel mooi gebaar naar ons, zeker gezien de enorme hoeveelheid werk die jullie hierdoor hebben. De reading  en healingpakket geeft ons een enorme boost in ons proces. Ik merk in ieder geval dat de reading een enorme impact op me heeft en me veel duidelijkheid geeft over stukken waar ik de vinger maar niet op kon leggen en waar ik dan ook erg blij mee ben.

Anneke V.

Dank jullie wel! Een heel waardevolle leidraad voor de komende periode. En het voelt alsof ik vandaag mijn eerste healing al heb gehad.

Ciska T.