Readingopleiding

//

Mijn reis: 'van donker naar licht wát een wel- daad' 'flow, let's go!' '
van vást naar los -laten wat niet past' 'ik flux door lagen waar ik in verdween
verbinding met de wereld in en om mij heen
aangaan op eigen benen staan!'
'van zwaar naar luchtig - er omgaan mét een lichte tred'
'van in- naar ont- span, met gemak zelfs 'vanzelf' kan!'

Suzy
Readingopleiding
De Readingopleiding heeft op een bijzondere manier mijn verlangen vervuld en ik heb het als 1 groot avontuur ervaren met heel veel hoogtepunten!! In volle vaart ben ik afgereisd naar stukken van mezelf waar ik niet bewust van was en waar ik ruimte en eigen kleur gecreëerd heb. Flux is voor mij de voeding die de ontwikkeling en het bewust maken van intuïtie en helderheid op een fijne manier mogelijk maakt.
Ingeborg
Readingopleiding

Wat een fijne start van de opleiding was het gisteravond. Het voelt zo goed en maakt me blij!

Ingeborg T.

Readingopleiding
Het was ontzettend fijn om weer te beginnen gisteren 😊
Bianca B.
Readingopleiding

Ik heb zin om je te vertellen dat ik zo lekker op onderzoek uit ben. Het begint geloof ik nu echt te lukken om grip te krijgen op het verbod van mn familie, om helder te zijn, autonoom te zijn en anderen aan te kunnen raken. Afgelopen donderdagavond en nacht had ik m echt te pakken, die brandende sensaties van dat verbod in mn telepathische kanalen los te laten, en vrijdag was het een stuk vrijer! Ik ben echt zo blij met de lessen van afgelopen dinsdag, vrijdag en vanochtend. Het is nu steeds meer dat het ook echt toepasbaar begint te worden, en dat ik niet steeds terug naar nul moet om iets aan dwarszittende emoties te doen. Spannend hoor! Om het energiewerk echt echt te maken. Dit is echt zo wauw allemaal en tegelijkertijd ook zo substantieel...!

D.V.

Readingopleiding

Het readen gaat heel goed, en ik wil dit verder ontwikkelen. Ik kan dit voor mijzelf goed “plaatsen” in communicatie met anderen in Bijvoorbeeld coach-trajecten, geven van opleidingen en in de communicatie met mijzelf. Ik weet wat ik doe en waarvoor, zou ik maar zeggen.

Marcel S.

Readingopleiding

Wil je Wim nog even bedanken voor de allerlaatste Reading Opleiding Les van afgelopen dinsdag, een mooie afsluiting!

Maritzka L.

Readingopleiding
Liesbeth, nog bedankt voor de fijne les van gisteren. Waar ik soms naar 'negatieve' beelden zit te kijken, of dingen uit mijn systeem wil zetten, kon ik nu genieten van het positieve! Vooral kijken naar wat je wel wil, ipv wat je niet wil, is erg fijn. Mooi om te zien hoe we hier allemaal met veel enthousiasme op aarde komen, hoe we blij kunnen zijn met ons vrouwenlichaam, door daar bewust voor te kiezen. Heel verhelderend!
Karin V.
Readingopleiding
Ik ben dankbaar voor de lessen die ik bij jullie volg en de hulp die ik krijg. Er komt bij mij heel veel in beweging en vraag me soms af of het niet teveel en te snel gaat, maar ook dan komt weer dat gevoel van loslaten en me mee laten nemen in deze flow, omdat het me zal brengen waar ik zijn wil.
Xandra K.
Readingopleiding
Bedankt voor het gesprek van vanavond! Heb een top reading gedaan met plezier, en in veel vrijheid en ruimte.
Jeroen R.
Readingopleiding

Bedankt voor het gesprek van vanavond! Heb een top reading gedaan met plezier, en in veel vrijheid en ruimte.

Jeroen R.

Readingopleiding

Er kwam dit weekend weer even in mijn herinnering dat jullie samen gekeken hebben toen ik me aanmeldde voor het tm programma. Jullie besloten toen dat ik eerst nog een paar maanden de reading opleiding te volgen had. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik was verrast hoe prettig anders de reading opleiding toen was dan waar ik hem ergens anders volgde. De maanden in de reading opleiding hebben met toen veel gebracht en ik bewaar er goeie herinneringen aan. Waar je de reading opleiding volgt maakt echt uit.

Jetske J.

Readingopleiding
Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw, dit zou een verplicht onderdeel/lessen op scholen moeten zijn, want wat het oplevert is van onschatbare waarde en op alle terreinen inzetbaar.
Jeroen R.
Readingopleiding

Dank je, superdag gisteren. Heb het idee, dat ik langzaam begin te begrijpen waar deze opleiding over gaat

Jan J.

Readingopleiding

En: dankjewel voor allebei de telefoongesprekken. Ik ben blij dat jij er gisteren mee kwam dat ik met de readingopleiding misschien wel teveel op mijn tenen liep, want op het moment dat je dat zei, realiseerde ik me dat dat precies was wat er nou zo wrong. En dat had ik zelf niet eens in de gaten. Ik ben erg dankbaar dat je de tijd en moeite hebt genomen om er (samen met mij) doorheen te kijken. Ik ben ook héél opgelucht dat je met training 2 als alternatief plan kwam, omdat ik echt het gevoel heb dat dat een stuk beter past! Even een stapje terug. Dat klopt, dat is beter.

K.B.

Readingopleiding

Ik vind het natuurlijk ook wel spannend. Dat healen was heel natuurlijk, ging heel vloeiend, maar op helderziendheid zit best nog wel wat ontkennende energie. Maar lijkt me in het algemeen heel fijn om dingen helder en zuiver te kunnen benoemen, die kracht neer te kunnen zetten, zonder in afspraken te gaan of concessies te doen. Het overwegen om daar mee te gaan beginnen geeft een blij gevoel, leuk om te merken :).

D.V.

Readingopleiding