Flux

trainingen

Reading
Almere //

je afspraak

Bij een fysieke reading:
Vanaf een half uur voor aanvang van je reading is het gebouw open. Je kunt even rustig aankomen en een kop koffie/thee kunt drinken. De readings worden begeleid door supervisoren en zij heten je welkom als je binnenkomt.

Als je een online reading hebt, zijn hier
Instructies om ons virtuele gebouw in te komen.

prijs

Een reading kost 15 euro en als je boekt, word je meteen doorgestuurd om te betalen. Kom je via een van onze readingstudenten, dan is de reading gratis met de code Gratis-Reading.

readingcoaching

Een readingcoaching is een reading waarbij de studenten gedurende de hele reading gecoacht worden door een supervisor/leraar. Een interessant proces waarbij je een kijkje in de keuken kunt nemen. Jij krijgt informatie, maar de readingstudenten dus ook. Deze readings worden niet opgenomen en vinden plaats op een dinsdagmiddag of dinsdagavond. De readingcoaching momenten staan niet in de agenda en kun je niet zomaar boeken, dus wil je een keer een readingcoaching meemaken, dan moet je even contact opnemen.

WOW!! Wat een ervaring zeg, zo'n groepje mensen dat je 'leest'. Ik was oprecht geroerd. En herkende heel veel. Vond het opvallend dat het ging over hoe het was en hoe het zal/kan zijn. Dat komt nu wel heel erg op het juiste moment, net nu ik iets heb afgesloten en aan het begin sta van iets nieuws. En Paul gaf precies de helderheid die ik hier en daar miste. Het heeft me gesterkt en ik ga ermee aan de slag.
Annemarie B.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Ik vond dat ... met veel gevoel en enthousiasme las. Menselijk. Dat vond ik knap: zowel betrokken zijn als los zijn. Er was een mooie balans in de reading, het was fijn om te horen. Ik had twee vragen (werk en relatie). De eerste vraag is beantwoord, naar de relatie durfde ik niet echt door te vragen omdat ik het ook spannend vond wat daar mogelijk uit zou komen.

MB

Verhelderend. Er zijn dingen benoemd, waarvan ik pas sinds een week weet dat het zo in elkaar zit. Bijzonder en positief.

GK

Ik was eerder wat sceptisch toen mijn vriendin een reading aanraadde. Het duurde een jaar voordat ik zover was. En nog heb ik van te voren meerdere momenten gehad dat ik dacht dat ik toch niet zou gaan. Ik ben heel blij dat ik gekomen ben, ik herkende veel uit de reading. Jullie hebben mijn vertrouwen echt gewonnen. Graag wil ik volgende maand nog een keer in jullie geweldige gebouw nog een keer een reading ontvangen.

PB

De reading is mij goed bevallen. Was zeer verhelderend voor mij en er vallen wat puzzelstukjes bijeen waarmee ik weer verder kan.

TM

Ik ben was tevreden over de reading die ik ontvangen heb. Ook heeft het geholpen richting te geven in wat ik doe, actie te ondernemen. Bewustzijn geeft rust. Inzicht in en bevestiging van mijn levenspad.
Daniel W.
Ik vond het een zeer prettige ervaring weer. De healing heeft me geholpen om meer in mijn lijf te landen. De persoon die de healing gaf, heeft zeer rake kernpunten benoemd. Dank!
B.B.