Mee vibreren

Het is toch ongelofelijk dat je na 13 jaar les er nog steeds achter komt dat je voor en na een les mee vibreert op het thema van de les die gegeven wordt of is gegeven.

Ik ben er ondertussen aan gewend dat als ik zelf les geef, alles wakker wordt dat met het onderwerp te maken heeft waar ik les over geef. En ben er ook gewend aan geraakt dat als ik zelf les heb in de week voor de les er al van alles begint te gloeien in mijn systeem wat met het onderwerp te maken heeft.

Maar vergeet soms dat een les ook nawerkt en na ijlt dus als de les voorbij is er nog steeds van alles voorbij blijft komen aan beelden en oude energie die met de les te maken hebben.

Gaat het over gronding dan worden alle redenen om niet te gronden wakker, gaat het over emoties dan ben ik verbaasd over de wirwar van emoties die er bestaan, gaat het over energie verdelen dan kan ik ineens in een enorme haast komen.

En afgelopen week was er van alles om me onveilig over te voelen, of druk over te maken en was er reden om boos te worden om kleine dingen, en dan bij de les in het weekend besef ik me dat alles wat voorbij kwam, te maken had met de les van de afgelopen dagen.

Dus bij de komende lessen schrijf ik op wat het onderwerp is, om later in de week even te spieken op mijn briefje.Dat briefje hang ik op mijn deur en blijf op die manier in contact met wat er in mij speelt zodat het een aha moment wordt en een informatie check in punt.Zo kan ik lachen om alles wat voorbij schiet in plaats van het zelf te worden.

Google+ has been discontinued. To ensure a better user experience, please consider removing this element from your site.

Alle blogs van

Nadine

Mee vibreren

Het is toch ongelofelijk dat je na 13 jaar les er nog steeds achter komt dat je voor en na een les mee vibreert op het thema van de les die gegeven wordt of is gegeven.

Weerstand

Ik heb een week vakantie. En ik stroom iets te weinig mijn energie en ben druk met andere dingen. Aan het einde van de week ben ik vol gelopen met de energie van van alles om mij heen.

Cirkeltje Rond

Ik heb al twee maanden, wat zeg ik, al bijna drie niet meer gekite. Vorige winters deed ik het zelfs als ik me wat minder lekker voelde. Nu door de warme yoga lessen, trekt het koude water en de koude wind me ineens niet meer aan. Maar de wind en het strand laten me toch niet los.