Verbazing

Ik ben al best een tijdje bezig met energiewerk, maar blijf me verbazen over de uitwerking ervan.  Afgelopen week hielp ik een dame die een belangrijk praktijkexamen moest doen. De vorige keer was ze op dubieuze wijze gezakt, de docent had namelijk aan het einde van die toets gezegd: “Ik weet nou eigenlijk niet of ik je zal laten slagen of zakken.” Ze had daar een behoorlijke knauw van gekregen.

 

Omdat ze bij Flux de Readingopleiding heeft gedaan, vroeg ik haar welke roos ze wilde neerzetten voor haar examen. Dat was een warm gele, turquoise roos. Voor lezers die dit niet kennen, het is een hele simpele techniek om, zoals wij zeggen, je energie neer te zetten met kleur. Je bent daardoor niet alleen afhankelijk van de keuring van een examinator, maar wordt een medebepaler.

 

Vervolgens gaf ik haar een healing en het beeld dat ik zag was ruim, licht. Ik gaf haar in het beeld een stevige gronding en zag dat een akkefietje tussen haar en de docent nog even besproken moest worden. Daarna was de lucht geklaard en de healee vervolgde haar eigen koers en doorliep het examen zoals ze dat wilde doen. Ik maakte de afspraak tussen de opleiding en de healee nog schoon, zette die in het nu, omdat daar inmiddels behoorlijk wat ruis tussen zat. En daarmee was de healing afgerond.

 

Maandag belde ze me op en vertelde ze dat ze geslaagd was. Wat was er nu gebeurd? Nou eigenlijk precies zoals de beelden er stonden. De docent had eerst gezegd dat ze er heel anders bijzat en veranderd was vergeleken met een tijdje geleden. Vervolgens refereerde ze nog even aan het incident en dat was toen uit de lucht. Ze kon daarna gewoon haar examen doen, zoals ze het zelf had neergezet. Aan het einde gaf de docent zelfs nog aan dat ze niet snapte waarom ze de vorige keer bij de andere docent was gezakt. Dus dat werd ook nog even gerectificeerd. Ze heeft nog geen cijfer gekregen, maar ik zag een 10, ben benieuwd ….

Google+ has been discontinued. To ensure a better user experience, please consider removing this element from your site.

Alle blogs van

Liesbeth

Verbazing

Ik ben al best een tijdje bezig met energiewerk, maar blijf me verbazen over de uitwerking ervan. Afgelopen week hielp ik een dame die een belangrijk praktijkexamen moest doen. De vorige keer was ze op dubieuze wijze gezakt, de docent had namelijk aan het einde van die toets gezegd: “Ik weet nou eigenlijk niet of ik je zal laten slagen of zakken.” Ze had daar een behoorlijke knauw van gekregen.

Hoog sensitief

Laatst zag ik een filmpje van mijn lagere schoolklas. Jaren 80, allemaal bloempotkapsels en esthetiek was niet echt een ding zal ik maar zeggen. Wat mij vooral opviel was dat iedereen veel langzamer bewoog en het contrast met nu was groter dan ik eigenlijk dacht.