Flux

trainingen

TM Light

Dit is een lichte versie van het Trance Medium programma. 'Light' heeft een driedubbele bedoeling. Qua tijd en lengte is het lichter dan het reguliere programma. Er zijn ongeveer 2 keer per maand gedurende 6 maanden lessen.

De andere bedoeling van 'Light' is het licht in jezelf ontwikkelen. Om uit je lichaam te gaan en daar bewust te kunnen handelen en ervaren, dien je 'licht' te worden. Er komen nieuwe concepten en technieken aan bod, bestaande concepten en technieken worden verfijnd. Het is een kort programma in een hoge vibratie en een stap naar verfijning in zijn en zien.

Licht is daarbij niet zwaar en ook dat is de bedoeling van dit programma. Groei en ontwikkeling zijn leuk! Leuk is licht.

voor wie

In principe als je een Readingopleiding hebt afgerond.

Een gesprek met Wim is altijd mogelijk.

data

Maandag

19:00 - 21:00

30-1

13-2

20-2

13-3

27-3

10-4

24-4

15-5

29-5

12-6

26-6

klik voor kalender

prijs

750 euro

Wat een fijne les weer! Merkte dat ik zoveel meer in mijn lichaam kwam vanavond. Zoveel van mijn energie was elders, op zoek naar ... Maar door samen te vallen vanavond met mijn lichaam kwam ik weer in waardering voor het leven en voor mijn lichaam. Dat was al een tijdje weg. Dank je wel!
A.H.
Meer testimonials
Minder
Naar alle testimonials

Het was een mooie les met een mooie uitkomst. Al die levendigheid maakte blijkbaar dat mensen me vandaag bleven aanspreken en vragen hoe het met me gaat. 3 Heel verschillende mensen waaronder een collectant aan de deur die ik niet kende maar die mij blijkbaar wel kende. Een dorp he :-). Ik werd er blij van, al die lieve aandacht. Dank je wel.

Annelies H.

... Kortom: geweldig!!!

Monique C.

Ik wil heel graag doorgaan met de TM-opleiding. Ik vind het erg prettig, leer heel veel en heb er veel profijt van!

Karin V.

...Ik heb er gisterenmiddag een healing op gekregen en dat heeft me in iets rustiger vaarwater gebracht.

Monique C.

...dank voor je mail en meditatie, dat geeft weer wat meer rust en enthousiasme in mijn systeem. Ik ga hem verder deze week nog eens herhalen.

Annet

Wat een fijne les, er is mij weer veel duidelijk geworden.

Henriecke G.