Flux

trainingen

Spirituele Reis //

Griekenland

Een spirituele vakantiereis naar het eiland Evia in Griekenland. We doen daar energiewerk, bezoeken interessante plekken, genieten van lekker eten en stranden.

evia

Evia is nog een rustig, niet heel erg toeristisch maar wel groot eiland ten Oosten van Athene. Je kunt er met de auto via een grote brug komen. Grieken gaan er zelf op vakantie. Het heeft een rijke geschiedenis en ook de natuur is zeer de moeite waard.

programma

Het programma is flexibel en omvat ontspanning zoals stranden, eetgelegenheden, leuke stadjes; historie zoals oud-Griekenland en pre-historie; natuur; spirituele plekken. We zullen tijd te kort komen.

Bijvoorbeeld:

 • Eretria en Halkida. Hier vinden we tempels van Dionysos en Artemis. Daar werd ook georakeld. Tempel van Isis hier ook. Halkida is ook een interessante stad.
 • Prokopi waar een fameuze kerk is. Het lichaam van St. John van Rusland zou daar zijn opgebaard.
 • De Drimona watervallen, in combi met bezoek aan het St. David klooster. Rovies is ook een interessante plaats in de buurt (en strand).
 • Bezoek aan de ecologische gemeenschap: Free and Real, in combi met bezoek aan natuurlijke zwavelbaden in Epsidos. Zelfs Marcus Aurelius kwam er al voor.
 • De Maria kerk in Dafnoussa waar de bomen geen kwaad laten passeren...
  De plaats Orei (prehistorie en kustplaats)
  Het Stenis bos
  De Kirinthos toren Kanatadika
  1000-jarige Platanen in Kireas
  Locale producenten
  Stranden
  Leuke eetgelegenheden
  Etc.

voor wie

Minimaal Training 1a

Praktisch

In verband met tijdig kunnen regelen van goede tickets qua prijs en vluchttijden niet wachten tot laatste moment. Wellicht ook mogelijk om  op een andere datum te vliegen. Laat maar horen en we kijken wat we kunnen doen.

data

zaterdag 4 juli vertrek
zaterdag 11 juli terug

prijs

660 euro incl verblijf, huurauto, programma
excl. vliegticket
Het vliegticket zal waarschijnlijk 250-300 euro bedragen.
Ook excl. eten, drinken en eventuele toegangsprijs.