Flux

trainingen

Weekend //

 Koninkrijk 

In Havelte, Drente,  staat een heel mooi pand midden in de natuur waar we 3 dagen het Koninkrijk gaan spelen. Liesbeth en Wim geven dit weekend, voor zowel mannen als vrouwen.

Koninkrijk is een spelvorm waarin jij de koning/koningin bent van jouw koninkrijk en net zoals je een land kunt observeren, begrijpen en vervolgens veranderen, kan dat ook met je eigen koninkrijk.

Bijvoorbeeld: hoe is het met de grenzen van je koninkrijk, je verbinding met buurlanden, je infrastructuur, je defensie, onontwikkelde gebieden, landbestuur en onderdanen, etc. etc.
We exploreren op een fantasievolle, speelse, creatieve en ontspannen manier jouw unieke koninkrijk, want ieder koninkrijk heeft haar eigen vraagstukken en uitdagingen.

Afhankelijk van de deelnemers en hoe het weekend ontwikkelt worden er wellicht ook readings, healings, 'channeling', opstellingenwerk, massage, en meer gedaan...

LUXE

De luxe van een weekend is dat we er echt de tijd voor hebben en er dus in kunt duiken, maar dan wel in een relaxte omgeving. Het weekend begint op een vrijdagavond met een uurtje stromen, eten, een eerste opzet en wijn drinken... Het weekend in 2018 valt samen met het Pinksterweekend en eindigt maandagmiddag. Dus extra lang! Je krijgt de hele dag les met een uitgebreide pauze in de middag. Om de kosten niet te hoog te maken, brengt iedereen wat mee voor het avondeten.​

"Een nieuwe cursus die ooit geïnitieerd is in het TM-programma. Spannend en beweging gegarandeerd. Uitstekend voor avonturiers"

praktisch

Je kunt meedoen als je
Training 1a hebt gedaan.​

Locatie: Meeuwenveen in Drenthe. 

Koninkrijk wordt gegeven door Wim en Liesbeth

Data

vrijdag 1 mei 2020 vanaf 18:00 uur tot en met zondagmiddag 3 mei.

vrijdag 1 mei 2020 vanaf 18:00 uur tot en met zondagmiddag 3 mei.

prijs

375 euro voor een tweepersoonskamer.
325 euro met vroegboekkorting tot en met zondag 19 januari 2020

425 euro voor een éénpersoonskamer.
375 euro met vroegboekkorting tot en met zondag 19 januari 2020

Voor vroegboekkorting gebruik code 'allevogelsinmei'.